Projektipäällikkö - Joutsa
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021
Ansioniemen Sähkö on suomalainen vuonna 1993 perustettu sähköalan yritys, joka on laajentanut kolmen vuosikymmenen varrella toimintaansa hartolalaisesta sähköurakointiliikkeestä monialaiseksi konserniksi. Yrityksen kasvu perustuu jatkuvaan palveluvalikoiman kehittämiseen sekä toiminnan vahvistamiseen Itä-Hämeen ja eteläisen Keski-Suomen alueilla. Ansioniemen Sähkö Oy tekee kaikki tarvittavat sähkötyöt aina yksittäisen pistorasian asennuksesta suuriin sähköurakoihin.
Etsimme asiakkaallemme Ansioniemen Sähkö Oy:lle ammattitaitoista Projektipäällikköä kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Joutsan toimipisteelle. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa, mutta valittu henkilö työllistyy suoraan Ansioniemen Sähkö Oy:lle.

Tehtävän kuvaus:

Projektipäällikön työtehtävässä toimit esimiehenä monipuolisin ja vaihtelevin työtehtävin, vastaten Ansioniemen Sähkö Oy:n Joutsan toimipisteen toiminnoista. Projektipäällikön tehtävässä toimit muun muassa työnjohtajana, hoidat tarjouslaskentaa, asiakashankintaa ja asiakastapaamisia sekä teet suunnittelutyötä.

Projektipäällikön työtehtävään kuuluu ajoittainen matkustaminen asiakkaiden luokse noin sadan kilometrin säteellä Joutsan toimipisteeltä sekä toisinaan matkustaminen Ansioniemen Sähkö Oy:n muiden toimipisteiden luokse. Liikkuminen tapahtuu pääasiassa omalla autolla, jonka käytöstä maksetaan kilometrikorvaukset.

Toivomme sinulta:

Toivomme sinulta koulutusta ja/tai kokemusta henkilöstöjohtamisen alalta. Sinun tulee kyetä oma-aloitteiseen ja itseohjautuvaan työskentelyyn ja erittäin tärkeää on myös, että tulet erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja omistat hyvät vuorovaikutustaidot. Toivomme myös, että olet myyntihenkinen ja sinulla on nykypäivänä vaadittavaa IT-osaamista, esimerkiksi hyviä tietoteknisiä taitoja, MS Office- ohjelmista. Suomen kielen osaamisen on oltava tässä työtehtävässä erinomaista ja tarvitset myös hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen ja vaihtelevan työn, jossa pääset olemaan vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisten kanssa sekä laadukkaat työvälineet ja halutessasi tehokkaan nettiyhteyden kotiin.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan HR-harjoittelija Lari Immonen, puh. 050 342 7760 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Jos tunnistit itsesi ilmoituksen kuvauksesta, niin lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo haku aikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476815
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joutsa, Keski-Suomi