(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö/-johtaja, rakennuttaja- tai projekti-insinööri ja rakennustöiden valvoja
Saraco D&M Oy ja Saraco Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Etsimme nuorekkaaseen joukkoomme Helsingin ja Turun toimipisteisiin rakennuttamisen ammattilaisia.

Projektipäällikön/-johtajan (Helsinki ja Turku) tehtäviin kuuluu vastata asiakkaidemme kiinteistöjen kehittämisestä ja projektinjohdosta kehitysvaiheesta toteutuksen loppuun asti. Johdat erilaisten projektien projektiorganisaatioita, joihin kuuluvat oman projektihenkilöstömme lisäksi suunnittelijat, muut palveluntarjoajat ja toteutuksesta vastuussa olevat urakoitsijat. Työtoverinasi hankkeessa voi olla Saracon rakennuttaja- tai projekti-insinööri ja talotekniikan asiantuntija, toteutusvaiheessa myös valvonnasta vastaavat rakennustekniikan ja talotekniikan asiantuntijat. Osallistut myös Saracon toimintamallin kehittämiseen omien vahvuuksiesi mukaisesti.

Sinulla tulisi olla rakennusalan koulutus (DI tai ins.amk) ja useamman vuoden kokemus projektien johtamisesta/rakennuttamisesta ja/tai kiinteistöjen kehittämisestä. Tehtävän hoidon kannalta on eduksi, jos sinulla on RAP- tai RAPS-pätevyys, mutta ne eivät ole pakollisia edellytyksiä. Sinulla on näkemystä ja kykyä kehit­tää hanke­konsepteja, johtaa suunnittelua niin, että hanke tuottaa mahdol­li­sim­man paljon arvoa sen tuleville käyttäjille ja omistajille. Sinulla on kykyä johtaa myös toteutusta ja ratkaista hankkeen ongelmia. Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinä haluat aikaan­saada lopputuloksia, joista voit tulevaisuudessa olla ylpeä.

Rakennuttaja/-projekti-insinöörin (Helsinki ja Turku) tehtäviin kuluu projektien rakennuttamistehtävien hoito osana projektipäällikön johtamaa tiimiä tai projektien hoito itsenäisesti (rakennuttajainsinööri) projekteista ja omasta kokemuksestasi riippuen.  Olet koulutukseltasi DI tai insinööri ja taustaltasi esim. työmaa- tai projekti-insinööri. Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta ja olet aktiivinen tekijä ja halukas oppimaan uutta. Projekti-insinöörin tehtävässä vastavalmistunutkin henkilö voi tulla kysymykseen.

Rakennusteknisten töiden valvojan (Turku) tehtäviin kuuluvat erilaisten uudis- ja korjauskohteiden valvontatehtävät hankkeiden laajuuden ja sisällön edellyttämässä laajuudessa. Joihinkin hankkeisiin osallistut jo suunnitteluvaiheessa ja joitakin hankkeita voit hoitaa hyvinkin itsenäisesti laajemminkin kokemuksestasi riippuen. Toivomme sinulta rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. RAV-pätevyys, kokemus kosteus- tai turvallisuuskoordinaattorina toimimisesta ja muut vastaavat luetaan eduksi.

Tehtävät ovat vakituisia ja toivottava aloitusajankohta alkuvuodesta 2020, mutta myös kevät 2020 on mahdollinen. Tehtävät täytetään heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.