(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Järvenpää
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Luet paraikaa työpaikkailmoitusta vakituisen projektipäällikön työtehtävistä Järvenpään Lukko Oy:lle. Projektipäällikkönä pääset astumaan suoraan esimiehen tehtäviin ja yrityksen oikeaksi kädeksi toimitusjohtajan rinnalle. Sinulla on kuusi suoraa alaista ja johdat lukituksiin liittyviä projekteja eteenpäin yhdessä tiimisi kanssa. Projektien onnistumisen kannalta on oleellista, että omaat työkokemusta turvallisuusalalta sekä myös sinulla pysyy ruuvimeisseli kädessä. Sosiaaliset taidot ovat tekemisen keskellä projektipäällikön roolissa, jossa asiakkaiden kontaktointi on osa päivittäistä tekemistäsi.


Etsimme siis henkilöä joka ei kaihda esimiesvastuuta, osaa pitää lankoja käsissä sekä osallistuu mielellään asennustehtäviin. Systemaattinen johtajatyyppi, joka taitaa projektijohtamisen ja saa asioita aikaiseksi. Utelias ja sosiaalinen, asioihin positiivisesti suhtautuvaa henkilöä, joka pääsee tässä työtehtävässä kehittämään yritystä ja itseään. Tässä avainasemassa toimivalla henkilöllä on vastuu ja vapaus, jotka kulkevat käsi kädessä.


Työtehtävään valittavalta henkilöltä vaaditaan nuhteeton tausta, turvasuojaajakortti, lukkosepän koulutustausta ja työtaustaa turvallisuusalalta sekä perus IT-taitojen osaamista. Järvenpään Lukon työilmapiiri on hyvin ystävällinen ja välittävä sekä henkilöt sosiaalisia ja toimeliaita.


Avaa itsellesi mahdollisuus tähän positioon hakemalle kauttamme. Puhelinnumerosta 045 357 8885 saa kiinni arki-iltapäivisin klo 14-16. Hakemuksia käsitellään sitä myöten kuin niitä saapuu, joten varmista mukana olisi mahdollisimman nopeasti. Hakuaika umpeutuu torstaina 12.12.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.