(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö järjestelmäprojektien pariin
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Projektipäällikkö järjestelmäprojektien pariin

Tuomi Logistiikan henkilöliikenne tarjoaa kasvavalla Pirkanmaalla asiakkailleen kustannustehokkaita ja sujuvia kuljetuspalveluita. Näihin palveluihin kuuluvat esimerkiksi koulukuljetukset ja PALI-palvelubussit, jotka ovat näkyvästi läsnä kuntalaisten jokapäiväisessä arjessa. Toimivat järjestelmät ovat sujuvien palveluiden edellytys ja niiden merkityksellisyys korostuu erityisesti meillä, jossa asiakkaamme ovat päivittäin riippuvaisia toiminnastamme. Pääset tutustumaan Tuomen henkilöliikennepalveluihin täältä.

Sujuvoittaaksemme toimintaamme edelleen, henkilöliikenteessä ollaan koostamassa kokonaisprojektia nykyisten VPL/SHL-, ryhmä- ja potilaskuljetusten ohjausjärjestelmien uusimiseen ja kehittämiseen. Tällä järjestelmäkokonaisuudella hallinnoidaan monipuolista kuljetuskokonaisuuttamme satunnaisista yksilömatkoista säännöllisiin ryhmäkuljetuksiin. Tämä n. 25M € kokonaisuus on tulevaisuudessa laajenemassa voimakkaasti. Etsimmekin nyt projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen hallinnoimaan tätä projektikokonaisuutta ja pitämään langat tiukasti, mutta joustavasti käsissään projektin alkumetreiltä maaliviivoille asti.

Perinteisen näköalapaikan sijaan lupaamme tarjota sinulle aitiopaikan merkityksellisen työn mahdollistamiseen, sekä projektille omistautuvan ja kehitysintoisen organisaation. Projektipäällikkönä pääset suunnittelemaan projekti- ja toteutusaikataulua, kartoittamaan nykytilannetta ja ideoimaan toteutusta. Yhdessä projektitiimin kanssa ratkotte eteen tulevia haasteita järjestelmien yhteenliittymiseen ja kehitykseen liittyen, sekä nykyisten ratkaisujen mukauttamisen järjestelmien vaatimuksiin. Varmistat, että dokumentaatio on ajan tasalla ja vastaat kattavasta viestinnästä projektin eri sidosryhmille. Näitä sidosryhmiä ovat mm. kuntakäyttäjät, käyttäjäasiakkaista koostuvat neuvostot, loppukäyttäjät sekä päättäjät. Sisäisiä sidosryhmiä ovat henkilöliikennepalvelut, sekä hankintapalvelut keiden kanssa kilpailutukset tehdään yhteistyössä.

Etsimämme henkilö

Olet useissa järjestelmäprojekteissa marinoitunut ja näyttöjä omaava moniosaaja. Takataskustasi löytyy todennäköisesti jokin yleisesti tunnistettu projektiosaamisen tai menetelmän sertifikaatti. Olet läpivienyt erilaisia projekteja räätälöidyistä ratkaisuista valmistuotteiden käyttöönottoihin. Hallitset mielelläsi isoja kokonaisuuksia, keskityt olennaisuuksiin ja koet tehtävien delegoinnin helpoksi. 

Projektinjohtajana olet muita huippusuorituksiin innostava, keskusteleva ja avoin uusille toimintatavoille ja ideoille. Ravisteletkin rohkeasti tuttuja ja turvallisia vaihtoehtoja, etkä tyydy helpoimpaan ratkaisuun. Työotteeltasi olet tarkka ja järjestelmällinen ja tunnet suurta paloa organisointiin. Et hetkahda pienistä, kestät aikataulupaineita ja säilytät malttisi yllättävimmissäkin käänteissä.

Mikäli olet työskennellyt julkishallinnon kanssa aiemmin, tai tunnet henkilöliikenteen toimintaa ja sen käyttämiä järjestelmiä, se on tässä tehtävässä suuri etu.

Työsuhde-edut

Tarjoamme kasvavan ja kehitysmyönteisen organisaation, jossa saat näyttää kykysi ja tutustua laajalti kaikkiin yhtiömme eri liiketoimintoihin. Mukavat ja asiantuntevat kollegat sekä pätevät esimiehet ja johto ovat tukenasi urapolullasi. Henkilöstöetuihimme ja henkilöstömme uratarinoihin voit tutustua tarkemmin urasivultamme.

Haku

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä meille hakemus ja CV palkkatoiveineen 14.4.2020 mennessä hakulomakkeen kautta. Kerrothan meille hakemuksessasi esimerkkien kautta näytöistäsi projektien johtajana. Kuulisimme myös mielellämme erilaisista haasteista, joita olet kohdannut projektien aikana. Aloitamme haastattelut Microsoft Teamsin avulla jo hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa ICT-päällikkömme Matti Tuomiranta numerosta 0407716994.  Parhaiten tavoitat hänet ti 31.3. klo. 10-11:00, pe 3.4. klo. 10-11:00 ja 14-15:00, ma 6.4. klo 10-11:00, sekä ke 8.4. klo 12-13:00. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.