Projektipäällikkö / järjestelmäasiantuntija / Suomen Standardisoimisliitto SFS ry
S&S Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry on standardisoinnin keskusjärjestö Suomessa. Huolehdimme, että suomalaisilla organisaatioilla on mahdollisuudet osallistua standardisointiin. Kerromme standardien hyödyistä ja ylläpidämme asiakkaiden tarpeita vastaavaa standardikokoelmaa. SFS on yritysten ja organisaatioiden kumppani kaikessa standardisointiin liittyvässä.

Standardisoinnin maailma on kiehtova, ja teemme aidosti merkityksellistä työtä. Tavoitteemme on kasvattaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia standardisoinnin keinoin. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisen standardisoimisjärjestö ISOn, eurooppalaisen standardisoimisjärjestö CENin sekä kansainvälisten sisarjärjestöjemme kanssa.

www.sfs.fi

Haemme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoomme vakituiseen työsuhteeseen

projektipäällikköä / järjestelmäasiantuntijaa

Päätehtäviisi kuuluu monipuolisten ICT-palveluidemme kehittäminen. Olet aikaansaava ja seuraat etenkin verkkopalveluiden ja web-teknologioiden kehitystrendejä. Osaat katsoa asioita diginatiivien lasien läpi ja haluat olla eturintamassa edistämässä digitaalista transformaatiotamme.

Toimit osana tietohallinnon viisihenkistä tiimiä ja varmistat vastuullasi olevien tieto- ja viestintäjärjestelmiemme kehitysprojektien etenemisen. Työhösi kuuluu erityisesti digitalisointiin liittyvien tietojärjestelmäprojektien suunnittelu, läpivienti ja käyttöönotto. Tällä hetkellä kehitämme etenkin myynnin ja markkinoinnin palveluja hyvän asiakaskokemuksen vahvistamiseksi.

Arvostamme kykyäsi hahmottaa asiat laajasti ja taitoasi ajatella loogisesti asioita soveltaen.  Odotamme sinulta jo jonkin verran kokemusta tietojärjestelmäprojektien läpiviennistä ja ymmärrystä nykyaikaisesta järjestelmäarkkitehtuurista. Ymmärrät järjestelmät teknisesti ja hahmotat niiden roolin osana toimintaprosesseja. Järjestelmällisen työotteesi ansiosta pidät projektien aikataulut, kustannukset ja sisällöt raameissaan.

Toivomme, että sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Olet palveluhenkinen, mutta jämäkkä kehittäjä ja projektien vetäjä. Kykenet toimimaan joustavassa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa sekä viestimään teknisistä asioista kansantajuisestikin, kohderyhmät huomioiden.

ICT-infrastruktuurimme on nykyaikainen ja hajautettu. Tietojärjestelmäkokonaisuutemme on kattava, ja palvelut on modernisti integroitu Web Service -rajapintoja hyödyntäen. Toimimme usean ulkomaisen ja kotimaisen järjestelmätoimittajan kanssa ja etsimme tietojärjestelmäprojekteihin toimintaamme parhaiten soveltuvat kumppanit.

SFS on 50 osaajan asiantuntijaorganisaatio, jonka palveluksessa pääset kehittämään ja kehittymään. Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, p. 050 344 6864 sekä 22.3. klo 9 – 10 ja 25.3. klo 9 – 10 SFS:n tietohallintopäällikkö Petteri Maunu, p. 0400 382 381.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta viimeistään 28.4.2019. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1248617
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Leppäluoto (sanna.leppaluoto (a) ssconsulting.fi)
  • Puhelin: 050 344 6864
  • Sijainti: Helsinki