Projektipäällikkö - Janakkala
Elektro-Arola Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020
Elektro-Arola Oy on vuonna 1974 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut hälytys- ja viestintätekniikan laitteiden ja järjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen. Pääasiallinen asiakaskunta muodostuu eri viranomaisorganisaatioista ja sähköntuotannon sekä suurteollisuuden yrityksistä.Lisätietoja: www.elektro-arola.fi
Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakkaallemme Elektro-Arola Oy:lle projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen vanhempainvapaan ajaksi. Työsuhde alkaa elo-syyskuussa ja kestää arviolta vuoden 2021 loppuun saakka. Määräaikaisuuden jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkaa vakituisessa työsuhteessa teknisissä myyntitehtävissä. 

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana firman ydintiimiä Turengin toimistolla ja vastaat itsenäisesti yrityksen päivittäisistä projektinhallintatarpeisiin liittyvistä rutiineista. 

Tehtäviisi kuuluvat mm:
 • yleinen aikataulutus ja seuranta
 • yhteistyö myynnin, tuotekehityksen, oston ja tuotannon kanssa
 • yhteydenpito asiakkaan ja projektiin liittyvien eri yhteystyötahojen kanssa
 • asentajien, alihankkijoiden ym. työvoiman ja asennuskaluston koordinointi
 • työturvallisuudesta huolehtiminen
 • projektidokumentointi
 • laskutuskäsittely projektien osalta (asennuserittelyiden ja laskujen tarkastaminen/käsittely)

Toivomme sinulta 

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on projektityön osaamista ja kokemusta sekä näyttöjä projektinhallintataidoista asiakasrajapinnassa. Toimintaympäristön ollessa varsin tekninen, henkilöllä tulisi olla elektroniikan, mekaniikan ja tietoliikenteen perusasioiden tuttuja. Riittävä tekninen koulutuspohja tai esimerkiksi harrastusten kautta tullut osaaminen on hyvä lähtökohta, jotta pystyy toimimaan tehokkaasti. Nykyaikaisten ICT-työkalujen hallinta on keskeistä. Henkilöllä tulee olemaan päivittäisessä käytössä tärkeimpänä työkaluna on toiminnanohjausjärjestelmä Visma Nova. Tässä tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa, sillä tekniset materiaalit ovat useimmiten englanniksi. Hyvä kommunikaatiokyky ja sosiaaliset taidot ovat tärkeitä niin asiakasrajapintaan tapahtuvaa kuin firman sisäistäkin viestintää ajatellen. Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteisuus sekä hyvä tiimityötaidot ovat ominaisuuksia joita arvostamme. Normaali ajokortti on välttämätön työkohteissa käyntien mahdollistamiseksi.

Elektro-Arola Oy tarjoaa Sinulle mielenkiintoisen työn taloudellisesti vakavaraisen,perheomisteisen yrityksen palveluksessa. Tarjolla itsenäinenrooli osana tehokasta tiimiä ja paljon kehitys- ja vaikutusmahdollisuuksiaomaan työnkuvaan ja toimintaan liittyen laajemminkin. Yritykselläon motivaatiota vakinaistaa työsuhde, toimenkuvan painottuenprojektipäällikön sijaistamisjakson jälkeen teknisen myyjän tehtäviin, jokaedelleen avustaa myös projektinhoidossa tarvittaessa. Moderneilla jaergonomisilla työvälineillä varustettu toimisto sijaitsee Turenginkeskustassa, hyvien julkisen liikenteen kulkuyhteyksien varrella. Työaikoihin, lomiin jne. liittyen on lähtökohtaisesti varsin hyvätvaikutusmahdollisuudet. Palkkauksessa sovelletaan teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.  

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.8.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi


Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1372201
 • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 23.8.2020
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Janakkala, Kanta-Häme