(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, jakeluverkon investointiprojektit
Caruna Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Haluatko vaikuttaa satojentuhansien suomalaisten arkeen? 

Kaupungistumisen, digitalisaation ja ilmastonmuutoksen paineessa huolehdimme asiakkaistamme ja paras palkintomme on tyytyväinen asiakas. Tule projektipäälliköksi Sähköverkot -yksikköömme ja pääset pitämään huolen siitä, että me palvelemme asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla. 

Etsimme projektipäällikkötiimiimme vakituiseen työsuhteeseen projektipäällikköä varmistamaan, että sähköverkkomme luotettavuus vastaa asiakkaidemme odotuksia. Tiimimme vastuulla on jakeluverkon investointiprojektit, joilla varmistamme asiakkaillemme luotettavan sähkönjakelun ja tulevaisuuden sähkönkäytön tarpeet.

Projektipäällikkönä vastaat investointiprojektien hallinnasta koko projektin elinkaaren ajan suunnitteluvaiheesta toteutukseen ja varmistat projektin tavoitteiden toteutumisen laadukkaasti ja aikataulussa. Tehtävääsi liittyy olennaisena osana urakoitsijayhteistyö, projektin suunnittelun ohjaaminen ja rakennuttaminen sekä kustannusten, aikataulun ja laadun hallinta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä useiden eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme sekä urakoitsijoidemme kanssa. Projektipäällikkönä vaikutat yrityksemme toiminnan taloudellisuuteen ja sähkönjakelun luotettavuuteen.
 

Tarjoamme

Projektipäällikölle tarjoamme mahdollisuuden kehittää Carunan projektitoimintaa osana ammattitaitoista ja määrätietoista tiimiä. Tiimikaverisi ovat jakeluverkon investointiprojekteista vastaavat projektipäälliköt. Projektipäällikkönä pääset johtamaan monipuolisesti projektin eri sidosryhmiä ja ihmisiä kohti yhteistä tavoitetta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Oletko ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen osaaja?

Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Eikä hyvä jakamalla lopu, sillä työntekijämme ovat erityisen tyytyväisiä mm. hyvään työilmapiiriin, asiantunteviin tiimeihin, monipuolisiin työvälineisiin ja toimitiloihin, erinomaiseen työterveyshuoltoon, lastenhoitopalveluun ja siihen, että työaikajärjestelymme joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää.

Pidämme huolen siitä, että voit kasvaa ammatillisesti. Jatkuvasti kehittyvässä joukossamme onkin jo 290 asiantuntijaa asiakaspalvelijoista sähköinsinööreihin. Hae meille töihin ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden suomalaista energiajärjestelmää.

Työympäristönäsi sinulla on Carunan ajanmukaiset toimitilat Espoon Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.
 

Odotamme

Meillä Carunassa asiakas ja turvallisuus ovat toimintamme keskiössä, joten odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja vastuullista asennetta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista asennetta uuden oppimiseen.

Edellytämme sinulta korkeakoulututkintoa tehtävään soveltuvalta alalta tai vastaavia tietoja ja taitoja. Eduksesi luemme sähkövoimatekniikan koulutuksen. Tehtävässä menestymistä tukee, jos olet kerännyt aikaisempaa kokemusta sähköverkkoliiketoiminnasta, sähköverkon rakennusprojekteista tai projektinhallinnasta ja sinulla on valmiudet toimia erilaisten tietojärjestelmien kanssa. Työ projektipäällikkönä vaatii hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja suomen kielellä ja tulet toimeen myös englannin kielellä. Tehtävään sisältyy matkustamista Suomessa noin 50 päivää vuodessa.
 

Hakeminen

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 4.9.2020. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelut saatetaan aloittaa ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa projektipäällikkötiimin esimies Kalle Sato: 
kalle.sato@caruna.fi, 040 154 8834.