(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, jakeluverkko
Caruna

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Haemme vakituiseen tehtävään projektipäällikköä jakeluverkon investointiprojektien hallintaan Sähköverkot-yksikköömme jakamaan hyvää energiaa ja varmistamaan, että jakeluverkon investointiprojektit saadaan toteutettua laadukkaasti ja hyvässä yhteistyössä Carunan eri sidosryhmien kanssa.

Projektipäällikkönä varmistat projektin tavoitteiden toteutuminen laadukkaasti ja aikataulussa osana Carunan tavoitteita. Tehtävääsi liittyy olennaisena osana urakoitsijayhteistyö, projektien suunnittelun ohjaaminen ja rakennuttaminen sekä kustannusten, aikataulun ja laadun hallinta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä useiden eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme sekä urakoitsijoidemme kanssa. Vastuullasi olevat projektit painottuvat pääosin kuntien ja kaupunkien kanssa yhteistyössä toteutettaviin yhteisrakentamishankkeisiin. Projektipäällikön tehtävässä vastaat Carunan sähkönjakeluverkon rakentamisen projektista osana laajempaa yhteisrakentamishanketta. Projektipäällikkönä vaikutat laajasti yrityksemme toiminnan taloudellisuuteen, sähkönjakelun luotettavuuteen, turvallisuuteen ja ympäristöön.

Tarjoamme

Carunalaisena pääset toimimaan monipuolisella alalla, joka on elintärkeä koko Suomen arjen toimivuuden takaajana. Energia-ala ja sähkönsiirto ovat juuri nyt mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa, joten projektipäällikkönä pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja tekemään työtäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Työnantajana Caruna on energinen ja ketterä. Olemme Suomen johtava sähkönsiirtoyhtiö ja oman alamme ykkönen. Kulttuuriimme kuuluu toimia ihmislähtöisesti ja uutta kehittäen ja kokeillen. Meillä saat tilaa oppia, kehittyä ja ottaa vastuuta heti ensimmäisestä päivästä alkaen! Työhyvinvointi, työssä jaksaminen ja reilu palkitseminen ovat mielestämme tärkeitä asioita. Ne takaavat, että carunalaisilla riittää hyvää energiaa niin työhön kuin vapaa-ajallekin. Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen tarjoamalla konkreettisia etuja, palveluita ja aktiviteetteja osana työsuhdetta. Työympäristönäsi sinulla on Carunan ajanmukaiset toimitilat Espoon Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Odotamme

Meillä Carunassa asiakas ja turvallisuus ovat toimintamme keskiössä, joten odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja vastuullista asennetta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista asennetta uuden kehittämiseen.

Edellytämme sinulta vähintään korkeakoulutason tutkintoa soveltuvalta alalta tai vastaavia tietoja ja taitoja. Sinulla on hyvät perustiedot toimialasta, toimintaympäristöstä sekä sähkönjakelutekniikasta. Sinulla on muutaman vuoden kokemus sähköverkkoon liittyvissä tehtävissä. Projektipäällikkönä toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, joten työ vaatii hyviä viestintätaitoja suomen kielellä ja tulet toimeen myös englannin kielellä. Katsomme eduksi työkokemuksen jakeluverkon rakennusprojekteista, projektinhallinnasta sekä projektinhallintaan käytettävistä tietojärjestelmistä.
 

Lisätietoja

Oletko valmis jakamaan hyvää energiaa? Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 23.5.2018. Toimitathan hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa hankepäällikkö Henri Vierimaa: henri.vierimaa@caruna.fi, 040 825 2844.