(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö ja työnjohtaja, Sihy Installations Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt kotimaiselle ja yksityiselle asiakasyrityksellemme Sihy Installations Oy:lle 

Projektipäällikköä sekä työnjohtajaa 

Sihy Installations Oy asentaa vaativia teollisuusputkistoja meriteollisuudelle. Yhtiön tarkoituksena on kehittää toimintaa edelleen digitalisaation avulla, omistajilla on vankka osaaminen digitalisoinnissa mm. PipeCloud-tuotteen parissa.

Erikoisosaaminen kattaa laivanrakennuksen esivalmistetut sekä muut putkistot. Kehitämme toimintaamme laajentuaksemme tausta KT-toimittajaksi.  Asiakastyytyväisyyden takaa laadukas lopputulos, ripeä toimitus ja kustannustehokas hinnoittelu. 

Sihy Installations Oy on Sihy Oy:n sisaryritys.

Tutustu yrityksiin lisää osoitteessa www.sihy.fi. 

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme osaavaa projektipäällikköä sekä työnjohtajaa rakentamaan kanssamme maailmanluokan aluksia ja työskentelemään projekteissamme Saksassa sekä Suomessa.

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (projektipäälliköltä teknisen alan insinööri -koulutus ja työnjohtajalta soveltuvaa koulutusta) ja/tai kokemusta putkien, ilmastointikanavien sekä kaapeliratojen asennuksista.  Olet voinut kerryttää kokemusta niin maapuolella, kuin meriteollisuudessa. Molemmissa tehtävissä tärkeässä roolissa on myös työturvallisuus, tulet olemaan omalta osaltasi vastuussa siitä, että työt sujuvat turvallisesti. Etsimämme henkilöt osaavat tulkita kuvia sekä kaavioita, ja ovat työssään järjestelmällisiä sekä omaavat hyvän paineensietokyvyn. Projektipäällikön tehtävässä eduksi on myös aiempi kokemus vastaavista tehtävistä.

Edellytämme hakijoilta:

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito (esim. saksa) luetaan eduksesi. 
  • MS Officen sujuvaa käyttötaitoa.
  • Organisointitaitoja sekä hyvää paineensietokykyä.
  • Järjestelmällisyyttä ja erinomaisia ongelmaratkaisutaitoja.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • Matkustusvalmiutta sekä työskentelyä Saksassa.

Tarjoamme hakijoille:

  • Mukavan työilmapiirin
  • Haasteellisen työn
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Hyvät työvälineet töiden hoitamiseen

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuukka Koskenrouta puh: 0400 522 004

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhteet ovat vakituisia ja ne solmitaan suoraan Sihy Installations Oy:n kanssa. 

Hakemukset pyydetään jättämään palkkatoiveineen viimeistään 31.3.2020 mennessä. Laitathan hakemukseen tiedon, kumpaa tehtävää olet hakemassa.

Sihy Oy:n erikoisaosaaminen kattaa laivanrakennuksen esivalmistetut putkistot sekä prosessi- ja petrokemian teollisuuden putkistot, laiteasennukset sekä painelaitteet ja niiden kunnossapidon. Sihyn toiminta perustuu hyvin pitkälle vietyyn esivalmistukseen, jonka tehokkuutta on nostettu digitalisoidun tuotannon ohjauksen avulla.

Itämeren alueen parhaat esivalmistetut putkistot syntyvät, kun modernin konekannan suorituskyky yhdistetään markkinoiden tehokkaimpiin valmistusmenetelmiin ja vastuullisesti toimivan henkilöstön osaamiseen.

Nordic Henkilöstöpalvelut hoitaa rekrytoinnin, joten mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi sekä työtaustastasi. Lisätietoja rekrytointiprosessista ja tehtävästä antavat Nordic Henkilöstöpalveluiden Petra Kaitonen 050 475 2050 tai Kirsi Leino 050 573 7380.