(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö ja suunnittelija Tampereelle esi- ja yleissuunnitteluun
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haluatko olla tulevaisuuden kaupunkiympäristön tekijä – hae meille liikennesuunnittelijaksi. Tukenasi on Suomen johtava yli 70 hengen asiantuntijaporukka Liikkuminen ja liikenne toimialalta, mikä mahdollistaa hyvän urakehityksen ja pääsyn kaupunkien mielenkiintoisiin ja haastaviin kehityshankkeisiin.

Haemme nyt projektipäällikköä ja suunnittelijaa Tampereelle esi- ja yleissuunnitteluun.

Tehtäviisi voivat kuulua mm. kaupunkikeskustojen, raitiotielinjan, pysäköintilaitosten ja kaava-alueiden liikennesuunnittelua sekä teiden ja katujen yleissuunnittelua. Työnkuva voidaan myös räätälöidä osaamisesi mukaiseksi. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että sinulla on kokemusta joko liikennesuunnittelutehtävistä tai teiden&katujen yleissuunnittelusta. Projektipäälliköltä edellytetään lisäksi näyttöä menestyksekkäistä projektityösuorituksista, joukkuepelihenkeä, idearikkautta sekä soveltuvaa koulutustaustaa. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä asiakassuuntautunut asenne. Sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemus alalta.

Käytämme työskentelyssä pääsääntöisesti Autocad- ja Novapoint –ohjelmistoja sekä  Paramics, Synchro ja Vissim –simulointiohjelmistoja. 

Tehtävässä pääset aitiopaikalle rakentamaan tulevaisuuden Suomea alan huippuosaajien kanssa. Tarjoamme Sinulle paikan osana innostavaa, rentoa ja monialaista työyhteisöä kasvavassa Tampereen yksikössämme. Työpaikkana meille tärkeitä asioita ovat; avoin ja osallistava työilmapiiri, jatkuva osaamisen kehittäminen ja monipuoliset uramahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.3.2019 mennessä tai ole suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Juha Mäkiseen p. 040 546 1852, juha.makinen@wsp.com.