(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö IV
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!


Etsimme nyt ammattitaitoista ja kokenutta IV -projektipäällikköä Ouluun.


ISS Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Projektipäällikkönä vastaat alueen esimiestehtävistä, tarjousten laskennasta ja operatiivisesta toiminnasta. Toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä vastaten asiakkaalle raportoinnista, teknisestä neuvonnasta ja osallistumisesta asiakkaiden toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit myös tulosvastuullisena esimiehenä oman yksikkösi asentajille ja vastaat lisäksi nimettyjen kohteiden töiden valvonnasta, resursoinnista, työnjohdosta ja raportoinnista sekä työturvallisuudesta. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on n. klo 7.00-15.30, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa.


Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. LVI-insinöörin tai teknikon tutkintoa) sekä riittävän laaja-alaista, mielellään yli viiden vuoden soveltuvaa IV-alan työkokemusta. Toivomme, että olet tuloksentekijä, yhteistyökykyinen verkostoituja, tehokas organisoija ja joustava tiimipelaaja, jolla on kokonaisvaltaista ymmärrystä IV-puolesta. Toimimme kiinteästi yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa, joten yhteistyötaitosi ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi. Eduksi katsomme suunnittelutaustan. Tehtävässä tarvitset lisäksi hyviä IT –taitoja, työturvallisuus- sekä tulityökorttia, B-ajokorttia että omaa autoa. Tulemme teettämään hakijalle suppean turvallisuusselvityksen, joten taustasi tulee olla nuhteeton, joka on edellytys työsopimukselle.


Me tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.6.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Risto Kemppainen numerosta 0400 606567.


ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.