(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö IV-tiimiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Haemme projektipäällikköä pääkaupunkiseudun alueelle vastaamaan ilmanvaihtourakoista. . Pääset mukaan luomaan viihtyvyyttä ja hyviä olosuhteita kiinteistöjen käyttäjille. Työkohteina ovat erilaiset liike- ja toimitilakiinteistöt. Huipputiimimme odottelee jo sinua, hae heti!

Tiimimme toteuttaa asiakkaillemme Talotekniikan-projektien kokonaisuuksia ja ratkaisuja. Vastaat osaltasi IV-projektien toteuttamisesta ja taloudesta sekä toimit asentajatiimin lähiesimiehenä.

Kohteet vaihtelevat ja jokainen projektipäällikkö pääsee itse vaikuttamaan tehtäviinsä sekä toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Meille on tärkeää myös tekijöidemme jatkuva kehittäminen ja tuemmekin sinua matkalla timanttiseksi alan ammattilaiseksi.

Monipuolisiin ja vastuullisiin työtehtäviisi kuuluvat mm:

  • IV-projektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
  • hankinta- ja materiaalitilaukset
  • lisä- ja muutostöiden hinnoittelu
  • toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa.

Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat urakkatiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Kokemus monipuolisten talotekniikkaprojektien toteuttamisesta katsotaan eduksi. Koulutuksesi on tehtävään soveltuva( LVI- insinööri/teknikko) ja omaat motivaatiota kehittää omaa osaamista vielä lisää.

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa asennuspäällikkö Mika Toiviainen 046 923 3872 tai yksikönpäällikkö Samu Mandelin 040 719 6252. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä saat lisätietoa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053. #LI-TN1

Hae tehtävää 21.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.