(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö IV-alalle (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Cervi Talotekniikka Oy on kovaa vauhtia kasvava täyden palvelun ilmanvaihtoalan yritys, joka pyrkii tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman kokonaisvaltaisen palvelun, olipa sitten kyseessä ilmanvaihdon puhdistus, huolto tai korjaus. Yrityksen tämän hetkiset toimialueet ovat Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Pirkanmaa, Kanta-Häme, Kymenlaakso ja Varsinais-Suomi. Työkohteet vaihtelevat laidasta laitaan. Lisää yrityksestä löydät osoitteesta www.cervi.fi

Cervi etsii nyt Tampereella sijaitsevaan yksikköönsä ammattitaitoista ja haasteita pelkäämätöntä IV-projektipäällikköä pitkäaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Tehtävässä vastaat saneerauspuolen korjauspalvelusta ja -urakoinnista. Toimialueesi tulee olemaan Pirkanmaa ja Kanta-Häme. Nyt avoinna oleva tehtävä ei ole Cervillä uusi, vaan toiminta on jo aikaisemman projektipäällikön toimesta hyvässä vauhdissa. Tampereen toimipisteessä et ole yksin vaan tukenasi ovat aluejohtaja ja toinen projektipäällikkö.

Edellytämme sinulta muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta IV-projektipäällikön tehtävästä sekä taustaa myös varsinaisesta työmaatyöskentelystä. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. rakennusteknikko tai -insinöörin tai vastaava. Tehtävässä keskeisenä osa-alueena on tarjouslaskenta ja edellytämmekin sinulta laskennasta vahvaa ymmärrystä sekä kattavaa kokemusta. Henkilönä olet motivoitunut työstäsi ja haluat kehittää sitä, omaat lisäksi hyvät myynti- ja asiakaspalvelutaidot, hallitset IV-alan työskentelyn käytännössä ja osaat ohjata asentajia. Ennen kaikkea olet hyvä tyyppi ja sopivassa määrin huumorintajuinen.

Projektipäällikön tehtävä avaa sinulle ainutlaatuisen näkymän ja mahdollisuuden olla mukavana kasvavassa liiketoiminnassa. Lisäksi pääset työskentelemään huumorintajuisessa huippujengissä muiden huippuosaajien kanssa. Tehtävän kautta sinulle avautuu mahdollisuus ainutlaatuiseen urakehitykseen sekä kilpailukykyiseen osaamistasi vastaavan palkkaan.

Oletko etsimämme IV-projektipäällikkö? Täytyä hakemuksesi oheisen linkin kautta, CV:si voit lähettää erillisellä sähköpostilla. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Tiedustelut arkisin klo 8:00 - 16:00.