(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, IT-projektit
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Kuvaus tehtävästä:

Haemme projektipäällikköä Espoon Tietohallinnon Sote ICT-palveluihin. Palvelualueen vastuulla on Espoon kaupungin Sosiaali- ja terveystoimen järjestelmien ylläpito, kehittäminen, arkkitehtuurinhallinta sekä IT-projektit. Etsimme nyt Sote ICT-palveluihin IT-projektipäällikköä tekemään mielenkiintoisia ja monipuolisia projekteja. IT-projektipäällikkönä pidät IT-projektit ja projektin IT-kokonaisuuden hallussasi: vastaat projektien valmistelusta, suunnittelusta, toteutuksesta, muutoshallinnasta, seurannasta, raportoinnista, riskienhallinnasta, ohjauksesta ja muusta kokonaiskoordinoinnista.

Teet tiivistä yhteistyötä ja sosiaali- ja terveystoimialan projektipäälliköiden, projektiryhmän, IT-toimittajien ja tietohallinnon asiantuntijoiden kanssa. Olet myös osa tietohallinnon PMO-toimiston projektipäällikkötiimiä. Johdat projektin IT-tiimiä ja kommunikoit tiimisi kanssa oikea-aikaisesti, johdonmukaisesti ja hyvää yhteistyötä rakentaen. Huolehdit projektin IT-osuuden laadukkaasta etenemisestä ja päätöksen teosta Espoon kaupungin projektinhallintamenetelmän mukaisesti. Päätoimisessa projektipäällikkötoiminnassa projektipäällikkö vastaa tyypillisesti useammasta yhtäaikaisesta projektista.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen toiseksi suurimman kaupungin tietohallintoyksikössä, monipuolisen työnkuvan sekä mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä organisaatiossa.

Työpaikan nimi: Tietohallinto

Työaika: 36 h 45 min

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto

Tehtävässä edellytetään:
- motivaatiota tehdä vaativaa IT-projektipäällikön työtä
- hyvää kommunikointi- ja yhteistyökykyjä
- vähintään kahden vuoden kokemusta IT-projektipäällikkönä tai tiimin vetäjänä toimimisesta sisältäen kaikki projektinhallinnan osa-alueet: suunnittelu, aikatauluttaminen, budjetointi, muutosten hallinta, viestintä ja raportointi
- näyttöä menestyksekkäästä projektien johtamisesta niin tavoitteiden, kustannusten, aikataulun kuin laadunkin näkökulmasta
- IT-toimialan perustuntemusta: menetelmät, hankinnat ja yleistuntemus eri IT-arkkitehtuurikerroksista
- kykyä tuottaa korkealaatuista raportointia, suunnitelmia, päätösesityksiä jne.
- kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja riippuvuuksia
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme:
- tuloksellisuutta ja oma-aloitteisuutta
- kokemusta ja näyttöä vaativien järjestelmäprojektien johtamisesta
- paineensietokykyä ja sopeutumista muuttuviin tilanteisiin
- asioiden loppuun asti viemistä
- IT-alan koulutustaustaa
- projektihallinnan koulutusta ja sertifikaatteja (esim. IPMA, PRINCE2)

Tietohallinto on keskitetty tietohallintoyksikkö, joka kehittää ja järjestää IT-palveluja Espoon kaupungin organisaation, luottamushenkilöiden, konserniyhteisöjen ja kuntalaisten tarpeisiin. Toimintamme perustuu ulkoistetun IT-palvelutuotantomme ja IT-palveluidemme hallintaan ja kehittämiseen. Haluamme lisäksi uudistaa IT-ympäristömme arkkitehtuuri- ja teknologiaratkaisuja. Uskomme, että laadukas ja tuloksellinen tietohallintotoiminto tarvitsee kehittyäkseen vahvaa IT-alan ammattiosaamista.

Tarjoamme sinulle
- Suuren ja vakaan työnantajan, jolla on hyvä maine kuntapuolella kasvavana kaupunkina sekä halua tehdä asioita uudella tavalla.
- Erittäin laajan ICT-ympäristön, joka haastaa sopivasti: IT-infraa, järjestelmiä, pilvipalveluita, analytiikkaa, robotiikkaa, laajoja projekteja ja prosessien kehitystä.
- Pääset mukaan talouden hallintaan, kuten budjetointiin ja hankintoihin.
- Oppimiseen kannustavan ympäristön: henkilökohtaisia koulutuksia, kokeiluja, uusia teknologioita, oppimista kollegoilta, yhteistyökumppaneilta ja konsulteilta.
- Nykyaikaisen työympäristön, viihtyisän avokonttorin, hyvät kulkuyhteydet, sijainnin juna-aseman vieressä ja ilmaisen parkkitalon.
- Nykyaikaiset työvälineet, jotka tukevat moninaisia työskentelytapoja, esimerkiksi etätyömahdollisuutta.
- After work -tapaamisia, yhteisiä aamupalatuokioita, päivittäisiä liikuntahetkiä, aamupuuro- ja kahviringin, itseopiskeluaikaa, yhteisiä työhyvinvointipäiviä.
- Työkokemuksen mukaan karttuvat lomapäivät sekä liukuvan työajan.
- Työsuhde-etuja, kuten lounasruokailun tuen, kulttuuri- ja liikuntaedun, ilmaisia uintikertoja Espoon uimahalleissa ja työmatkatuen.
- Urakehitysmahdollisuuksia kehittyvässä organisaatiossa.
- Mahdollisuuden ottaa vastuuta ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
- Merkityksellisen työn, joka vaikuttaa välillisesti tuhansien ihmisten elämään.
- Parhaat työkaverit, mahtavan Me-hengen!