(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / IoT Asiantuntija
Wapice

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Tuoteliiketoimintamme laajentuessa haemme
Projektipäällikkö / IoT Asiantuntija, Vaasa & Tampere

Projektipäällikkönä ja asiantuntijana toimit avainpelurina auttamassa asiakkaitamme digitalisoimaan liiketoimintaansa. Vastaat toimialueesi projekteista sekä asiakkuuksien kehittämisestä ja tarvittaessa tartut myös tekniseen tekemiseen. Ymmärrät teknologioiden tarjoamat kyvykkyydet ja osaat yhdistää teknologiat sujuvasti asiakkaidemme tarpeisiin. Rakennat ratkaisuehdotukset, tarjoukset ja työmääräarviot tehokkaasti yhdessä teknisten experttiemme kanssa ja vastaat tiiviistä asiakasyhteydenpidosta. Asiakastapaamisiin rakennat asiakkaan liiketoimintaa vastaavia demoja ja raportteja sekä vastaat asiakastyytyväisyydestä omien projektiesi osalta. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin myyntiorganisaatiomme kuin tuotekehitystiimiemmekin kanssa. Roolisi painotusta on mahdollista räätälöidä joko ohjelmoivaksi projektinhallinnan expertiksi tai organisoivaksi projektipäälliköksi omien intressiesi ja aikaisemman kokemuksesi mukaisesti.

Odotamme sinulta muutamien vuosien kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta. Sinulla on projektinhallintaan liittyvää osaamista ja ICT-alan tuntemusta. Puhut tekniikasta sujuvasti ja tunnet hyvin moderneja ohjelmistotekniikoita. Toimintasi kantavia periaatteita ovat aktiivisuus, määrätietoisuus ja innovatiivisuus. Sinulle haasteet on tehty ratkaistaviksi. Kommunikoit sujuvasti niin suomen kuin englanninkin kielellä. Eduksi katsomme myös web-arkkitehtuuriosaamisen sekä soveltuvan tutkinnon tai soveltuvalla alalla opiskelun (BSc. tai MSc. of Technology).

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä alansa johtavan ja alati kehittyvän IoT-tuotteen parissa. Kehitämme tuotettamme yhdessä asiakkaidemme kanssa, jolloin voit osaamisesi mukaan osallistua tuote- ja teknologiakehitykseen muun muassa tekoälyn, kuvankäsittelyn ja tietoturvan alueilla.

Lisätietoja Wapice Jobs -webbisivulta tai saat soittamalla henkilöstöjohtaja Kati Korolainen-Kujalalle. Hänet tavoitat parhaiten arkisin klo 8:00-8:30 numerosta 010 277 5146.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@wapice.com 20.1.2020 mennessä.