(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Invest In Lieksa
Lieksan Kehitys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Haemme projektipäällikköä Invest In Lieksa -hankkeeseen

Invest In Lieksa -hanke on kaksivuotinen ja sen tavoitteena on käynnistää merkittäviä matkailukohteiden rakennusinvestointeja Lieksassa, erityisesti niillä alueilla, joilla on investointivalmiita kohteita tarjolla. Kolin alue on Lieksan merkittävin matkailukeskittymä ja potentiaalisin alue.

 

Projektipäällikön tehtävä on erittäin monipuolinen. Siihen kuuluu mm. investointiaihioiden valmistelua, kannattavuusselvityksiä, markkinointimateriaalien toteuttamista, investoritapaamisia, -neuvotteluja ja muita asiaan liittyviä tehtäviä ja niiden koordinointia. Teet työtä yhdessä yrittäjien, kansainvälisen Invest In Lieksa -tiimin, Lieksan Kehitys Oy LieKen kehittäjätiimin ja alueen sidosryhmien kanssa.

 

Tehtävässä onnistuaksesi sinulla on tehtävään soveltuva korkea-asteen koulutus, intoa, asennetta, kehittämishalukkuutta ja hyvät tiimityötaidot.  

 

Toivomme, että sinulla on jo näyttöjä aihepiirin tuntemuksesta. Lisäksi jos sinulla on kokemusta jostakin seuraavista asioista, niin ne auttavat sinua alkuun:

  • kokemus liiketoiminnan kehittämistehtävistä ja projektinhallinnasta
  • yritysrahoituksen ja/tai eri kehittämisrahoitusinstrumenttien tuntemus
  • matkailutoimialan tuntemus.

 

Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi. 

 

Projektipäällikön tehtävä kestää kaksi vuotta tai hankkeen loppuun saakka.

 

Lähetä hakemus, cv sekä palkkatoivomus keskiviikkoon 19.8.2020 klo 16 mennessä sähköpostina molempiin osoitteisiin: heikki.rusanen@lieksankehitys.fi ja jari.kaltiainen@lieksankehitys.fi . Hakijoista valitaan hakemusten perusteella sopivat henkilöt jatkohaastatteluun.

 

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävä täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

 

Lisätietoja työtehtävästä
3.8. – 16.8. hallituksen puheenjohtaja Jari Kaltiainen, puh. 050 5662200
17. – 19.8. toimitusjohtaja Heikki Rusanen, puh. 040 4804287