(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, integraatiot
Enfo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Pysyvätkö langat hyppysissäsi ja haluat työskennellä vaihtelevien ja mielenkiintoisten ohjelmisto- ja integraatioprojektien vetäjänä? Palkkaamme uuteen rooliin projektipäällikön, osaavaan ja rentoon integraatioiden asiantuntijatiimiimme Espoon, Kuopion tai Lahden toimistollemme.

MISTÄ ON KYSE

Dataa on kaikkialla, ja asiakkaamme kaipaavat tukea reaaliaikaisen datan keräämisessä, jäsentämisessä ja hyödyntämisessä – tämä edellyttää oikeita tietoja oikeaan aikaan ja erityisesti oikeassa paikassa. Enfon 200 integraatioammattilaista konsultoivat päivittäin asiakkaitamme tehokkaampien integraatioratkaisujen toteuttamisessa. Integraatiotiimimme ja asiakasprojektiemme määrä kasvaa tasaisen varmasti, minkä myötä palkkaamme integraatioprojektimme haltuun ottavan projektipäällikön vakituiseen työsuhteeseen.

Projektipäällikkönä työskentelet avainroolissa monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Toimitamme asiakkaillemme digitaalisia ratkaisuja siirtämällä laajoja integraatioympäristöjä pilveen ja modernisoimme olemassa olevia integraatio- ja API-ratkaisuja. Lisäksi konsultoimme asiakkaitamme erilaisissa integraatioratkaisussa ja huolehdimme ympäristöjen ylläpidosta ja pienkehityksestä. Integraatioprojektiemme kesto vaihtelee muutamasta viikosta puoleen vuoteen. Roolin ollessa uusi, vastuita on myös mahdollisuus hieman muotoilla osaamisesi ja toiveidesi suuntaisesti.

Projektipäällikön työpäivät ovat monipuolinen miksaus päivittäistä asiakas- ja sidosryhmätyöskentelyä, palvelukokonaisuuksien koordinointia, tiimin palvelulupaustason hallintaa, projekteihin kuuluvaa raportointia eri sidosryhmille sekä palveluratkaisujemme ja työskentelytapojemme kehittämistä yhdessä tiimin kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä integraatioasiantuntijoidemme, asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa – olet parhaimmillasi luoviessasi projektien hallinnollisten ja teknisten osa-alueiden välillä toimittaja-asiakas -rajapinnassa.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Pärjäät tehtävässä parhaiten, mikäli ymmärrät projektinhallinnan lisäksi IT-maailman ja ohjelmistoprojektien lainalaisuuksia, erityisesti järjestelmäintegraatioiden ymmärrys on eduksesi. Toivomme sinulla olevan teknistä projekti- tai palvelupäällikkötaustaa tai vaihtoehtoisesti voit olla projektinhallintaroolista kiinnostunut ohjelmisto- ja/tai integraatioasiantuntija.

Kokonaisymmärryksesi myötä kykenet keskustelemaan sujuvasti asiantuntijoidemme, asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa integraatiototeutuksiimme liittyvistä asioista ja samalla suunnittelemaan yhdessä tiimin kanssa, millä keinoin voimme tukea asiakkaitamme parhaiten integraatioiden avulla. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia, sillä Suomen projektien vetämisen lisäksi teet tiivistä yhteistyötä kollegoidesi kanssa myös Pohjoismaiden tasolla.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Valitsemme aina asiakkaidemme tilanteeseen sopivimman työkalupakin – sen myötä työskentelemme monipuolisesti eri teknologioiden parissa (mm. MuleSoft, Microsoft, IBM, Tibco, Axway, Java, .NET, Azure, AWS & IBM Cloud). Tuemme sinua integraatioprojektien maailmaan syventymisessä käytännön työskentelyn, vaihtelevien asiakasprojektien, sparraamisen ja koulutusten avulla.

Enfolla työskentelee 200 integraatioammattilaisen lisäksi myös useita projektipäälliköitä toisten liiketoiminta-alueiden projektien parissa, näin ollen sparrailuseuraa löytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lähtökohtaisesti työskentelet valitsemassasi Enfon toimipisteessä, lisäksi työkulttuurimme mahdollistaa paikkariippumattoman työskentelyn aina mahdollisuuksien mukaan.

Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria suomalaisia sekä kansainvälisiä yrityksiä usealla eri toimialalla, tutustu pariin asiakascaseemme täällä: ESAB & Savon Voima. Asiakaskäyntejä on tyypillisesti luvassa muutaman kerran kuukaudessa.

Perehdytyksen jälkeen, ensimmäisen 3-6 kk aikana:

  • Olet päässyt vauhtiin toimintakulttuuriimme ja työskentelytapoihimme tutustumisessa ja tunnet keskeisimmät asiakkuutemme, kumppanimme ja sisäiset sidosryhmät pohjoismaisella tasolla
  • Käyttämämme monipuoliset työkalut ja teknologiat alkavat olla sinulle tuttuja – osa syvemmin ja loput vähintään käsitetasolla
  • Olet valmistellut integraatioratkaisujen projektisuunnitelman
  • Olet itsenäisesti vastuussa 1-2 käynnissä olevasta projektista

Ensimmäisen vuoden aikana:

  • Olet vahvistanut asemasi tiimin luottopelurina, joka vastaa itsenäisesti integraatioprojektien edistämisestä ja kokonaisvaltaisesta hallinnasta Suomen osalta
  • Vastaat nimetyissä asiakkuuksissa ja projekteissa integraatiopalveluiden kokonaistoimituksesta asiakkaille
  • Osallistut uusien hankkeiden myyntiin ja toimitusten suunnitteluun projektinhallinnan näkökulmasta
  • Olet mukana kehittämässä yhteispohjoismaista projektien toimitusmallia

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Tarjoamme sinulle monipuolisen etupaketin, joustavat työajat, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kuulostaako sinun jutultasi? Aloita haku rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 15.1.2020 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies, Petri Kiviaho numerossa +358 40 764 7827 tai sähköpostitse petri.kiviaho@enfogroup.com. Petri on tavoitettavissa 30.-31.12. sekä 7.1. jälkeen. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä ja asiakashankkeistamme, joten ethän epäröi olla yhteydessä!