(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, integraatioprojektit
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ - hae meille!

Haemme nyt mielenkiintoiseen positioon integraatioprojektien projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Hankkeen edetessä Apotti otetaan lokakuussa 2020 käyttöön Helsingin, Kirkkonummen, Kauniaisen, Tuusulan ja Keravan kuntien sosiaali- ja terveydenhuollossa. Lisäksi suoritetaan käyttöönotto HUS Kuvantamisen yksiköissä osassa Uuttamaata ja Kymeenlaaksoa.

Integraatioprojekti pitää sisällään

 • Integraatiot kuntien muihin järjestelmiin. Alustavan määrittelyn mukaan noin 50-70 järjestelmää integroidaan Apottiin vaiheittain kriittisyyden mukaisesti.
 • Toiminnallinen ja tekninen määrittely yhdessä eri osapuolien kanssa
 • Toteutus - integraatioalustana toimii Ensemble, minkä lisäksi myös toisiin järjestelmiin voidaan tarvita muutoksia
 • Yhteystestaukset ja toiminnallinen testaus
 • Integraatioiden vienti tuotantoon

Integraatioprojektin projektipäällikkönä vastaat projektin suunnittelusta, aikataulutuksesta ja resurssisuunnittelusta. Huolehdit projektin kokonaisvaltaisesta läpiviennistä vastaten projektin koordinoinnista ja hallinnoimisesta, sekä viestinnän ajantasaisuudesta. Projektipäällikön pestissä vastaat asiakasyhteistyön sujuvuudesta. Etuna tehtävässä on kyky ymmärtää asiakasorganisaatioiden toimintaa heidän näkökulmastaan.

Toivomme sinulta osaamista ja kokemusta projektisuunnittelusta ja -hallinnasta, erityisesti koskien teknisiä projekteja. Kokemus integraatioarkkitehtuurista ja asiakasyhteistyöstä on eduksi tehtävässä menestymisessä. Sinulla on hyvät viestintätaidot sekä suomeksi, että englanniksi.

Tehtävään soveltuva koulutus on ylempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle:

 • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
 • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
 • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
 • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
 • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään
 • Uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä

Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään 27.10.2019.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Voit olla yhteydessä projektijohtaja Kirsi Vidman-Hakolaan p. 040 5468239 (soittoajat to 17.10. klo 14-16, ma 21.10. klo 9-11 ja ke 23.10. klo 11-14) ja sähköpostitse kirsi.vidman-hakola(a)apotti.fi.

 

Me apottilaiset olemme sote-alan uudisraivaajia - teemme maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnanmuutoshanketta, jota tukemassa on maailman huippusairaaloissakin käytössä oleva asiakas- ja potilastietojärjestelmä. Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi