Projektipäällikkö, infrarakentaminen
Eltel Networks Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Meillä on nyt haussa Espooseen, Turkuun ja Pirkkalaan

Projektipäällikkö, infrarakentaminen

tietoliikenneverkkoja rakentavan yksikkömme vahvistukseksi.

Millaiseen rooliin henkilöä haemme? Projektipäällikkönä kannat kokonaisvastuun tietoliikenneverkkojen rakennuttamisprojekteista. Käytännössä roolissa on kyse enemmän infra- ja maanrakentamiseen liittyvästä tehtävästä, kuin tietoliikenneverkon teknisestä kokonaisuudesta. Olet aktiivisesti mukana hankkeessa sen tarjousvaiheesta aina verkon ”avainten” luovutukseen asti. Hankkeen käynnistyessä perehdyt huolella hankekokonaisuuden vaatimuksiin ja käynnistät hankkeen resursointiin liittyvät toimenpiteet. Toimit osana projektiorganisaatiota ja huolehdit, että projektin osapuolilla on työnsä tueksi kaikki tarvittava tieto ja ”kristallin kirkas” ymmärrys projektin tavoitteista.

Projektin aikana ohjaat, koordinoit ja valvot projektin etenemistä, aikataulua ja budjetissa pystymistä – luonnollisesti tärkeintä, tavoitteen toteutumista ja asiakastyytyväisyyden varmistamista, unohtamatta. Sinulla on avainrooli myös projektin viestinnässä ja raportoinnissa, eri sidosryhmien toiminnan yhteen sovittamissa sekä projektin mahdollisesti kohtaamien haasteiden ratkaisemisessa. Projektin valmistuttua kokoat projektiaineiston ja analysoit sen onnistumisen sekä ammennat siitä saadun tieto-taidon tulevien hankkeiden tueksi. Teet tiivistä yhteistyötä toimeksiantajien, alihankkijoiden, viranomaisten ja Eltelin sisäisten sidosryhmien kanssa.

Millaista osaajaa etsimme? Toivomme olevan tehtävään soveltuva AMK-tutkinto (infra-/maanrakennus, tietoliikenne-/sähköverkkorakentaminen) tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua pätevyyttä ja aiempaa projektinvetokokemusta. Toimintatapasi on järjestelmällistä, organisoitua ja täsmällistä – jämäkkää projektinjohtamistapaa unohtamatta. Tiedät ja tunnet projektin onnistumiseen vaikuttavat tekijät ja sinut tunnetaan nimenomaan onnistuneiden projektien ”takuumiehenä”. Olet lisäksi yhteistyökykyinen ja rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamuksen ympärillesi.

Tarjoamme sinulle roolin, jossa pääset oikeasti kantamaan vastuuta ja näkemään työsi tulokset. Tartu siis tähän mielenkiintoiseen mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian! Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Jätä hakemuksesi ja CV:si hae työpaikkaa -nappia painamalla tai Mentekin sivuilla www.mentek.fi. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1416749
  • Tehtäväalue: Rakennusala, Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Pirkkala, Turku