(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö infrahankkeiden rakennuttamistehtäviin, suorarekrytointi, Sitowise
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Etsimme nyt suoraan asiakkaallemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ infrahankkeiden rakennuttamistehtäviin Tampereen toimipisteeseen! 

Yritysesittely

Sitowise on 1300 hengen asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki rakennetun ympäristön suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Olemme suurin suomalaisomisteinen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto, kaupunkiseutujen monialahankkeiden johtava osaaja sekä tiedolla johtamisen ja tietomallintamisen edelläkävijä. Tekemisemme perustuu syvälliseen ymmärrykseen asiakkaidemme tarpeista, toiveista ja odotuksista. 

Tehtävän kuvaus

Projektipäällikön tehtävässä vastaat infrahankkeiden kaikista vaiheista suunnittelun ohjauksesta työmaavalvontaan. Kohteet voivat olla mm.infratie- ja väylä-, silta-, ratikka- ja jätevesipuhdistamohankkeita. Vastuullesi kuuluu kokonaisvaltainen yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Pääasiallinen tehtäväsi on toimia tilaajan edunvalvojana kaikissa vaiheissa. Pystyt omalla ammattitaustallasi lunastamaan projekteja, ja vastaamaan projektien tuloksellisuudesta. 

Henkilön profiili

Odotamme rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää yritystä eteenpäin. Edellytämme alalle sopivaa teknistä koulutusta esimerkiksi rakennusalan insinööri tai yhdyskuntatieteiden insinööri (AMK/DI). Sinulla tulee olla kokemusta ja taustaa jonkinlaisesta infrarakentamisesta, ja näyttöjä tästä viime vuosilta.

Tarjoamme

Tarjoamme vakituisen ja kokopäiväisen työpaikan kasvavan ja menestyvän yrityksen palveluksessa. Työpaikalla vallitsee kannusta ilmapiiri, rohkea tekemispainotteinen kulttuuri ja oikeudenmukaisuus. Tule mukaan rakentamaan Sitowisea!

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään rekisteröitymällä linkin kautta työnhakijaksi viimeistään 22.8.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana. Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko vastaa rekrytointiprosessista. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla (arkisin 9-15) puh.040 689 5300. Työsuhde alkaa syys-lokakuussa 2018, tai sopimuksen mukaan.