(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Ilmanvaihto
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2018

Haemme nyt ammattitaitoista PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ pääkaupunkiseudulle Ilmanvaihdon toimialalle. 

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Projektipäällikkönä vastaat ilmanvaihtolaitteiden huoltotehtävien järjestelyistä sekä projektien laskennasta ja vetämisestä. Lisäksi sinulla on oma tiimi johdettavana sekä tulosvastuu omasta palvelualueestasi. Tehtävä on vakituinen ja työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välillä.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta tuntemusta sähköisiin huoltokirjajärjestelmiin, aikaisempaa kokemusta esimies- ja työnjohdon tehtävistä, kiitettäviä IT-taitoja sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiuksia.

Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi myös hyvät työkaverit ja osaavan esimiestiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi on tarjolla runsaasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Mikko Kimiläinen numerossa 040 770 5075.

Mikäli tunnistit ilmoituksestamme itsesi, laitathan meille hakemuksesi heti tai viimeistään 17.4.2018 alla olevasta linkistä tai osoitteessa www.iss.fi . Paikka tullaan täyttämään mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseen CV:n.


ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.