(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö ICT-tiimiin
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

HUS Logistiikka on HUSin tulosalue, joka vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankinta- ja logistiikkapalveluista sekä lääkintäteknisistä palveluista. HUS Logistiikan liikevaihto on 250 milj. euroa ja työntekijöitä on lähes 500. Tuotamme palveluita HUSin omien yksiköiden lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS-erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS Logistiikka on kehityshakuinen ja laajeneva kunnallinen organisaatio sekä julkisen hankinnan ja terveydenhuollon logistiikan edelläkävijä.

Kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen. Tavoitteenamme on luoda entistäkin sujuvammat ja tehokkaammat prosessit palvelemaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia heidän vaativassa työssään.

Haemme joukkoomme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ ICT-tiimiin.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen näköalapaikan logistiikan kehittämiseen ja palveluverkoston uudistamiseen. Valittava henkilö pääsee mukaan kehittämään logistiikkaprosessia yhdessä muun HUS Logistiikan tiimin ja asiakkaiden kanssa.

Tunnet jo ennestään järjestelmäprojekteja ja niiden onnistuneeseen läpivientiin liittyviä tekijöitä. Tunnet myös koulutuksesi tai työkokemuksesi perusteella yrityksen Toiminnanohjausratkaisujen sielunelämää logistiikkaprosessien näkökulmasta. Näet laajan ERP-ratkaisun kaikkine muutoshallintaan liittyvine yksityiskohtineen ennen kaikkea innostavana haasteena.

HUS Logistiikan 7-henkinen ICT-tiimi työskentelee pääasiallisesti HUS Logistiikan Logistiikkakeskuksessa Vantaankoskella.

Tehtävässäsi

  • perehdyt HUSin keskitetyn Oracle Fusion -pohjaisen ERP-ratkaisun lähtökohtiin ja toteutuksen toiminnallisiin yksityiskohtiin, liiketoimintadataan ja erilaisiin kontrolleihin.
  • osallistut haastaviin projekteihin, jotka liittyvät liiketoimintaprosessiemme kehittämiseen ja ennen kaikkea em. liittyen ERP-ratkaisumme toimivuuden parantamiseen.
  • Roolisi näissä projekteissa on tyypillisesti jonkin osa-alueen vastuuhenkilö, jossa roolissa

* koostat projektien testisuunnitelmat, käyttöönotto- ym. suunnitelmat ja varmistat että suunnitelmat toteutetaan ja määritellyt tavoitteet saavutetaan projektin aikataulussa* apunasi suunnitelmien toteuttamisessa ovat sekä HUSin omat asiantuntijat että projektiin varatut konsultit

Työsuhteen alussa sinulla ei ole esimiesasemaa, mutta sellainen voi kuulua kehityspolkuusi jatkossa. Tarvittaessa toimit myös tiimin esimiehen varahenkilönä.

Vaatimukset:

  • Sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • Vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitosi ovat erinomaiset ja työskentelytapasi järjestelmällinen ja johdonmukainen.
  • Sinulta sujuu työskentely tietojärjestelmien kehittämisen parissa, etkä pelkää ottaa haastavia ja oman mukavuusalueen ulkopuolella olevia tehtäviä vastaan.
  • Olet helposti lähestyttävä ja mukava, mutta samalla määrätietoinen ja ajat projektisi maaliin pienistä esteistä huolimatta.
  • Saat muut toimimaan projektiryhmässä aktiivisesti.


Arvostamme

  • Kehitämme jatkuvasti laatujärjestelmäämme ja järjestelmän oikeaan käyttötapaan ohjaavia dokumentteja. Osa tehtävistäsi ja vastuistasi kohdistuu tähän osuuteen. Arvostamme näihin liittyvää osaamistasi ja kokemustasi.
  • Seuraat aktiivisesti logistiikka-alaa ja haluat tuoda oman panoksesi sen kehittämiseen.


Tehtävässä sinua tukevat esimiehen lisäksi työstään innostuneet tiimikaverit, jotka jakavat kanssasi positiivisen ja ratkaisukeskeisen asenteen.
Raportoit tehtävässäsi Tietojärjestelmäpäällikölle.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin. Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

 

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

 

 

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.5.2020 

Ensisijainen sijainti: Vantaa-HUS-Logistiikkakeskus

Organisaatio: 7605 ICT-palvelut, HUS Logistiikka

Työsuhteen tyyppi: Vakinainen

Työpaikan tyyppi: Vakio

Aikataulu: Kokopäiväinen

Työvuoro: kokopäivätyö

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

 

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 16.3. klo 15-17 ja
perjantaina 20.3. klo 16-17 tietojärjestelmäpäällikkö Heikki Isotalo, p. 040 547 3320.