(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, ICT-palvelut
Jyväskylän ammattikorkeakoulu oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Haemme nyt kahta projektihallinnan ammattilaista. Tule meille työkaveriksi!

Toisessa projektipäällikön tehtävässä osallistut aktiivisesti JAMKin digiprojektien suunnitteluun, hankintoihin, toteutukseen ja vetämiseen. Teet tiiviisti yhteistyötä toimialojen, IT-toimittajien sekä tietohallinnon ja muiden JAMKin asiantuntijoiden kanssa.

Sinulla on kokemusta ja hyvät taidot projektipäällikön tehtävästä, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja riippuvuuksia sekä omaat hyvät yleiset ICT-taidot. Arvostamme myös osaamista projektinhallinnan kehittämisestä, kokonaisarkkitehtuurista, integraatioista ja digitalisaatiotiekarttojen laadinnasta. Etua on myös julkishallinnon hankintalain osaamisesta ja hankintakokemuksesta.

Toisessa tehtävässä sinulta odotetaan projektiosaamisen lisäksi kokemusta tietosuojasta ja tietoturvasta, toimit myöhemmin myös JAMKin tietosuojavastaavana.

 

Työssäsi tarvitset hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä. Osaat toimia erilaisissa ongelmatilanteissa rakentavasti ja ratkaisuhakuisesti.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja mahdollisesti kokemusta koulutusorganisaatioiden ICT-tarpeista.


Hae rohkeasti mukaan yli 700 työntekijän JAMKiin. Tarjoamme ammattikorkeakoulun dynaamisen ja jatkuvasti kehittyvän toimintaympäristön, mahdollisuuden kehittää omaa työkenttääsi ja osaamistasi sekä työtäsi tukevan ammattilaisten työyhteisön.

Tehtävän aloitus 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hae viimeistään 25.8.2019

Lisätietoja antaa:

Hallintojohtaja
Mikko R. Salminen
050 407 9507
mikko.salminen@jamk.fi