(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö ICT-käyttöönottoprojekteihin
Tietokeskus Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Tietokeskuksen missiona ja tavoitteena on tuoda tietotekniikalla #iloajamenestystä asiakkaidemme työhön ja asiakastyytyväisyytemme onkin huippuluokkaa. Meitä on maanlaajuisesti jo yli 300 ja liiketoimintamme kasvaessa voimakkaasti meillä on paikka sinulle, energinen ja aikaansaava projektipäällikkö

Olet tehokas ja työskentelet tavoitteellisesti asiakasrajapinnassa, ja samalla hyvällä draivilla luotsaat omia ammattilaisiamme projekteissa kohti huipputuloksia. Suhtaudut haasteisiin optimistisesti ja ratkaisukeskeisesti ja sukkuloit luontevasti ICT:n ja liiketoiminnan välimaastossa.

Hallinnoit useita käyttöönottoprojekteja samanaikaisesti tehokkaasti ja varmasti, ja osallistut mielelläsi myös tiimin toimintatapojen kehittämiseen. Aikataulut ja budjetit pysyvät näpeissä hieman vauhdikkaammassakin menossa ja viihdyt epämuodollisessa yrityskulttuurissa. Varmistat omalla toiminnallasi, että asiakas on tyytyväinen ja erinomainen asiakaskokemus ulottuu projektin lisäksi asiakassuhteisiin pidemmälläkin tähtäimellä. Olet sujuva kommunikoija ja saat asioita tapahtumaan, niin asiakkaiden kuin sisäistenkin sidosryhmien parissa.

Koulutustaustastasi löytyy esim. ylempi korkeakoulututkinto, arvostamme myös projektisertifiointia tai -tutkintoa.

 

Odotamme sinulta: 

  • Useamman vuoden kokemusta projektipäällikön tehtävistä ICT-ympäristössä
  • Kokemusta järjestelmä- ja kehityshankkeista sekä samanaikaisten projektien menestyksekkäästä läpiviennistä       
  • Projektityön menetelmien osaamista        
  • Vankkaa kokemusta ulkoisten asiakkaiden kanssa toimimisesta ja liiketoiminnallista näkemystä
  • Kykyä johtaa omaa virtuaalista projektitiimiä ja muita sidosryhmiä tehokkaasti     
  • Oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta, kuitenkin tiimin ja esimiehen tuella     
  • Erinomaisia vuorovaikutus-, kommunikointi- ja neuvottelutaitoja
  • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.


Toimipisteesi sijaitsee Tampereen tai Helsingin konttorillamme. Tietokeskus-kollegoita sinulla on lisäksi mm. Turussa, Oulussa ja Porissa. Toimimme siellä missä asiakkaammekin, joten tehtävä edellyttää ajoittain matkustamista.

Hae paikkaa rekrytointiportaalin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.10. ja liitä hakemukseen palkkatoiveesi sekä milloin pystyisit aloittamaan tehtävässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Krista Mäki, puh. 040-529 8573, parhaiten tavoitettavissa 21.10. klo 8-9 ja 25.10. klo 15-16.