Projektipäällikkö / Hycamite TCD Technologies Oy, Kokkola
MPS-Yhtiöt

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2021

Hycamite TCD Technologies Oy / Kokkola

Euroopassa eletään nyt puhtaan vedyn aikakauden alkua. Sekä EU:n että yksityisten rahoittajien vahvat panostukset vedyn ympärille syntyviin tutkimus- ja kehittämisinnovaatioihin edesauttavat energiamarkkinoiden suurimman murroksen syntymistä.  

Hycamite TCD Technologiesin tavoitteena on tuottaa maa- ja biokaasusta puhdasta vetyä teollisuuden tarpeisiin. Yhtiö investoi lähivuosina Kokkolan suurteollisuusalueelle pilottituotantolaitokseen noin 25 miljoonaa euroa. Alkavan investoinnin ja toiminnan kasvun vuoksi Hycamite TCD Technologies Oy tarvitsee uusia osaajia ja haemme nyt Kokkolaan

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan pilottituotantolaitoksen suunnittelua ja rakentamista yhdessä lähitiimin ja ulkopuolisten tahojen kanssa. 

Olet koulutukseltasi prosessi- tai kemiantekniikan DI ja sinulla on vahvaa kokemusta teollisuuden laitosrakentamisprojekteista.  Raportoit tehtävässä suoraan toimitusjohtajalle. 

Sinulla on hyvät organisointitaidot, hallitset isoja kokonaisuuksia ja rohkeus mennä ennakkoluulottomasti eteenpäin. Työskentelyssäsi olet ratkaisukeskeinen, pitkäjänteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Uutta teknologiaa kehitettäessä sinulta odotetaan kykyä ideoida ja soveltaa osaamistasi monipuolisesti. Tehtävässä onnistumista tukee kyky ottaa vastuuta, aitoa halua ja rohkeutta olla mukana kehittämässä uutta energia-alan kasvuyhtiötä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi hyvät työsuhde-edut. Mikäli koet tehtävän omaksesi ja haluat olla mukana kehittämässä energiamarkkinoiden uusinta innovaatiota, liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 1.8.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Seppo Kangas p. 0400 206 587 ja Veli-Antti Vasela p. 0400 294 433 sekä Hycamite TCD Technologies Oy:n toimitusjohtaja Laura Rahikka p. 040 723 6101

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1468558
  • Tehtäväalue: Prosessiteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Seppo Kangas (seppo.kangas (a) mps.fi)
  • Sijainti: Kokkola