(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö HUS Logistiikka
HUS Helsingin yliopistollinen sairaala

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

HUS Logistiikka on HUSin tulosalue, joka vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankinta- ja logistiikkapalveluista sekä lääkintäteknisistä palveluista. HUS Logistiikan liikevaihto on 250 milj. euroa ja työntekijöitä on lähes 500. Tuotamme palveluita HUSin omien yksiköiden lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS-erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS Logistiikka on kehityshakuinen ja laajeneva kunnallinen organisaatio sekä julkisen hankinnan ja terveydenhuollon logistiikan edelläkävijä.

Kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen. Tavoitteenamme on luoda entistäkin sujuvammat ja tehokkaammat prosessit palvelemaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia heidän vaativassa työssään.

Haemme joukkoomme
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
vastamaan logistiikkapalveluiden suunnittelusta osana HUS Logistiikkaa.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen näköalapaikan logistiikan kehittämiseen ja palveluverkoston uudistamiseen. Valittava henkilö pääsee mukaan kehittämään logistiikkaprosessia yhdessä muun HUS logistiikan tiimin ja asiakkaiden kanssa.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta projektitehtävistä. Vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitosi ovat erinomaiset ja työskentelytapasi järjestelmällinen ja johdonmukainen. Englannin kielen taito katsotaan ehdottomasti eduksi. Sinulta sujuu työskentely tietojärjestelmien kehittämisen parissa, etkä pelkää ottaa haastavia ja oman mukavuusalueen ulkopuolella olevia tehtäviä vastaan. Saat muut toimimaan projektiryhmässä aktiivisesti ilman suoraa esimiesvaltaa. Olet helposti lähestyttävä ja mukava, mutta samalla määrätietoinen ja ajat projektisi maaliin pienistä esteistä huolimatta.

Seuraat aktiivisesti logistiikka-alaa ja haluat itse osallistua innovaatioiden tekemiseen. Tehtävässä sinua tukevat esimiehen lisäksi työstään innostuneet tiimikaverit, jotka jakavat kanssasi positiivisen ja ratkaisukeskeisen asenteen. Raportoit tehtävässäsi logistiikkapäällikölle.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin. Lähetä hakemus hakuajan loppuun mennessä.


Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

 

Kohteen aloituspäivämäärä: 15.3.2020 

Ensisijainen sijainti: Helsinki

Organisaatio: 7602 Logistiikkapalvelut, HUS Logistiikka

Työsuhteen tyyppi: Vakinainen

Työpaikan tyyppi: Vakio

Aikataulu: Kokopäiväinen

Työvuoro: kokopäivätyö

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

 

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa 13.2.2020 klo 13-15 logistiikkapäällikkö Paula Mikkonen, puh. 040 591 0413.