(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö HUS-Logistiikka
Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

HUS-Logistiikka on HUS:n tulosalue, joka vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankinta- ja logistiikkapalveluista sekä lääkintäteknisistä palveluista. HUS-Logistiikan liikevaihto on 215 milj. euroa ja työntekijöitä on 380. Tuotamme palveluita HUS:n omien yksiköiden lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS-erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS-Logistiikka on kehityshakuinen ja laajeneva kunnallinen organisaatio sekä julkisen hankinnan ja terveydenhuollon logistiikan edelläkävijä.

Kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen. Tavoitteenamme on luoda entistäkin sujuvammat ja tehokkaammat prosessit palvelemaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia heidän vaativassa työssään.

Haemme nyt joukkoomme Projektipäällikköä vastaamaan laadun kehittämisestä HUS-Logistiikassa.

Tehtävän vastuualueelle kuuluu toiminnan jatkuva kehittäminen laatunäkökulmasta yhteistyössä muun organisaation kanssa. Toiminnan vakiointiin osallistuminen ja riskienhallinnan kokonaisuuden koordinointi ovat olennainen osa tehtävää. Projektipäällikkö vastaa myös toimintakäsikirjan laatimisesta ja ylläpidosta sekä sisäisistä auditoinneista.

Tehtävä on uusi ja se tarjoaa monipuolisia kehittymismahdollisuuksia laadun kehittämisestä innostuneelle tekijälle. Pääset luomaan uutta, hiomaan olemassa olevia käytäntöjä paremmiksi ja osallistumaan korkealaatuisen palvelun tuottamiseen aina potilaalle asti.

Odotamme sinulta laajojen kokonaisuuksien hallintaa sekä kykyä johtaa muutosta. Toimintatyylisi on yhteistyötä rakentava ja toimit asiakaslähtöisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta laadun kehittämisestä ja arvostamme kokemusta lääkintätekniikan, logistiikan tai hankinnan alalta.

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme valittavalta henkilöltä työtehtävästä riippuen tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa, minkä mukaan työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja. Lisäksi vaaditaan työtehtävästä riippuen tartuntatautilain 55 ja 56 pykälän mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.