(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö HUS Logistiikka (180001AZ)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

HUS Logistiikka on HUSin tulosalue, joka vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankinta-ja logistiikkapalveluista sekä lääkintäteknisistä palveluista. HUS Logistiikan liikevaihto on 215 milj. euroa ja työntekijöitä on 380. Tuotamme palveluita HUSin omien yksiköiden lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS-erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS Logistiikka on kehityshakuinen ja laajeneva kunnallinen organisaatio sekä julkisen hankinnan ja terveydenhuollon logistiikan edelläkävijä.

Kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen. Tavoitteenamme on luoda entistäkin sujuvammat ja tehokkaammat prosessit palvelemaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia heidän vaativassa työssään.

Haemme joukkoomme

Projektipäällikköä

vastamaan logistiikkapalveluiden suunnittelusta osana HUSin rakennushankkeita. Tehtävä tarjoaa erinomaisen näköalapaikan sairaalalogistiikan kehittämiseen ja palveluverkoston uudistamiseen. Vastuullasi on varmistaa, että suunnittelun eri vaiheissa HUS Logistiikan tarpeet huomioidaan ja että tilat mahdollistavat myös uusien toimintamallien käyttöönoton.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta projektitehtävistä ja sairaalalogistiikan tuntemusta. Vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitosi ovat erinomaiset ja työskentelytapasi järjestelmällinen ja johdonmukainen. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Seuraat aktiivisesti logistiikka-alaa ja haluat itse osallistua innovaatioiden tekemiseen. Tehtävässä sinua tukevat esimiehen lisäksi työstään innostuneet tiimikaverit, jotka jakavat kanssasi positiivisen ja ratkaisukeskeisen asenteen. Raportoit tehtävässäsi logistiikkapäällikölle.

Hakukelpoisuus Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme työtehtävästä riippuen tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista ja salmonellasta.

Kohteen aloituspäivämäärä: 6.7.2018 
Ensisijainen sijainti: Helsinki
Organisaatio: 7602 Logistiikkapalvelut, HUS-Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Hae tehtävää https://hus.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=180001AZ&lang=fi
Hakuaika päättyy: 6.8.2018

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa 26.7. logistiikkapäällikkö Paula Mikkonen, puh. 040 591 0413.