(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, HSY
Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Haemme Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY:n vesihuollon verkko-osastolle projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Projektipäällikkönä työskentelyt verkkopalveluyksikössä vanhempana asiantuntijana. Päätehtäväsi on vesihuoltoverkkojen strateginen suunnittelu ja kehittäminen. Projektipäällikkönä olet suunnittelun, verkostomallinnuksen, kuntotutkimusten ohjelmoinnin ja projekti- ja selvitystehtävien asiantuntija. Tehtävä edellyttää kykyä etsiä tietoa, analysoida, priorisoida, resursoida sekä ohjata muita asiantuntijoita.

Sinulla on soveltuva ylempi tekninen korkeakoulututkinto ja kokemusta vesihuoltoverkostoihin liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Toimintatavaltasi olet ratkaisuhakuinen ja tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hallita isoja kokonaisuuksia. Paikkatieto-osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuuden ottaa omistajuuden tehtävästä ja tehdä kokonaisvaltaista, pitkäjänteistä kehittämistyötä

  • vapauden vaikuttaa itse työsi painopistealueisiin

  • ammatillisesti kiinnostavia haasteita ja mahdollisuuden kehittyä alan suuren toimijan puitteissa

  • etätyömahdollisuuden tilanteen mukaan

  • mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa

  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineering’iltä Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.