(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, HR-järjestelmät, Vantaa
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1500 henkilöä ympäri Suomen.

Haemme nyt joukkoomme projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Henkilöstöyksikköön Vantaan Tikkurilaan.

Henkilöstöyksikkö vastaa Metsähallitus-konsernin henkilöstötoiminnoista sekä niiden kehittämisestä. Yksi kehittämisen painopisteistä tulevina vuosina on digitalisointi, minkä osana uudistamme HCM-tietojärjestelmäratkaisut. Projektipäällikkönä vastaat aluksi uuden kokonaisvaltaisen henkilötietojärjestelmän hankinnasta, aina määrittelystä ja kilpailutuksesta suunnitteluun ja käyttöönottokoulutuksiin asti. Keskeisiä yhteistyökumppaneitasi ovat asiantuntijamme henkilöstötoiminnoissa, tietohallinnossa sekä muissa tukemissamme Metsähallituksen yksiköissä. Vastaat myös yhteistyöstä valitun toimittajakumppanin kanssa.

Tehtävä on Metsähallituksessa uusi, ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda täysin uudenlaista digitaalista ympäristöä yhdistellen omaa kokemustasi henkilöstöprosessien ja tietotekniikan aloilta. Tehtävässä menestyminen edellyttää näkemystä digitalisaation mahdollisuuksista sekä useamman vuoden kokemusta henkilöstötoiminnoista ja tietojärjestelmäprojektien tai niiden osa-alueiden vetämisestä. Ymmärrät myös muutoksen tukemisen merkityksen eri sidosryhmissä. Koulutusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, projektityöskentelyn sertifikaatit katsotaan eduksi. Toivomme sinulta analyyttista toimintatapaa, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta osallistua jatkossa laajemminkin henkilöstötoimintojen kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittyä urapolulla. Moderni pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa liikekeskus Dixin tiloissa.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.9.2018 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa henkilöstöjohtaja Terhi Vires, puh. 040 831 9542. Tavoitettavissa parhaiten to 13.9. klo 13-16 sekä pe 21.9. klo 13-16.