(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö - Holmet Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Lahden alueella sijaitseva Holmet Oy tarjoaa korkealaatuista ja kustannustehokasta konepaja- ja hankintaosaamista vaativiin sarja- ja projektituotantokohteisiin. Olemme vakiinnuttaneet asemamme komponenttien, koneiden ja laitteiden toimittajana johtaville suomalaisille teknologiateollisuuden yrityksille. Ylläpidämme ja kehitämme kansainvälistä kumppaniverkostoamme vastataksemme yhä paremmin ja joustavammin asiakkaidemme tarpeisiin.

Haemme kahta projektipäällikköä monipuoliseen ja vastuulliseen tehtäväkenttään Holmetille.

Projektipäällikkönä vastaat asiakassuhteiden ylläpidosta sekä projektien hoidosta ja niiden läpiviennistä. Tehtävässä raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Työtehtäviisi kuuluvat mm.:

  • tarjousten ja tilausten käsittely ja hinnoittelu
  • materiaalitarpeiden selvitys
  • materiaalihankinta sekä kilpailutus
  • projektinhoito
  • projektiaikataulujen seuranta ja varmistaminen tuotannonsuunnittelun kanssa
  • asiakassuhteiden kokonaisvaltainen hoito
  • tuotetietojen ja rakenteiden varmistus
  • laatukriteerien huomioiminen

Toivomme sinulta teknisen alan koulutusta sekä työkokemusta teollisuuden alalta. Sinulla on kokemusta teknisestä myynnistä ja konepajatoiminta on tuttua. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista sekä kirjallista englannin kielitaitoa. Tyyppinä olet myyntihenkinen ja omaat hyvän organisointi- sekä paineensietokyvyn. Katsomme eduksi Solidworks sekä CAD-ohjelmistojen osaamisen sekä kokemuksen meri-, kaivos- tai rakennusteollisuuden aloilta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen sekä vastuullisen tehtävän mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys sekä tiimin tuki. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Tsemppiä hakuun!

Pss. Holmetille on auki myös tuotantopäällikön paikka, tutustu tehtävään täältä: https://henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/tuotantopaallikko-paijat-hame/

Kaipaatko lisätietoja? Hakuprosessista vastaa henkilöstökonsultti Pirita Haapanen p. 010 2306 532/ pirita.haapanen@henkilostotalo.fi.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 200 euroa. Vinkata voit täällä! 

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/