(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Hoivatilat Oyj:lle Espooseen
Hoivatilat Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Hoivatilat on hoivan ja kasvatuksen tilojen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut yritys, joka toimii aktiivisesti asiakkaidensa eduksi. Panostamme jatkossakin vahvaan asiakastyöhön ja haemme nyt hankekehitystiimiimme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ kehittämään ja koordinoimaan kiinteistöhankkeitamme.

Toimit projektipäällikkönä erilaisissa kiinteistöhankkeissa. Vastuullasi on uusien hoivakoti-, päiväkoti- ja palvelukorttelihankkeiden rakennuttaminen asiakaslähtöisesti. Tehtäviisi kuuluu muun muassa suunnittelun ohjaus, rakennusluvan hakeminen ja urakoitsijayhteistyö. Tarvittaessa ohjaat myös hankkeen kaavoitusta. Tutkit myös potentiaalisia hankeaihioita ja kehität uusia hankkeita osana hankekehitystiimiä.

Odotamme, että osaat johtaa rakennusprojektia itsenäisesti ja asiakaslähtöisesti. Olet innovatiivinen, energinen ja oma-aloitteinen tiimityöskentelijä. Haluat työskennellä dynaamisessa kasvuyrityksessä ja koet uuden liiketoiminnan kehittämisen innostavana ja motivoivana. Sinulla on jo näyttöjä projektipäällikön tehtävistä ja useamman vuoden työkokemus, mutta voit myös olla vastavalmistunut - asenne ratkaisee. Lisäksi sinulla on keskiasteen- tai korkeakoulututkinto, joka soveltuu tehtävään.

Tarjoamme sinulle osaavan organisaation vankan tuen ja mahdollisuuden kehittää uutta. Saat jättää oman jälkesi liiketoimintaan ja yrityksen menestystarinaan. Meillä saat myös mahdollisuuden oppia uutta, kehittyä ammatillisesti ja edetä uralla. Kilpailukykyisen kokonaiskompensaation lisäksi sinulla on mahdollisuus tulospalkkioon. Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Hoivatilojen varatoimitusjohtaja Riku Patokoski, puh. 040 510 5475 sekä henkilöstö- ja viestintäjohtaja Riikka Säkkinen, puh. 040 524 2768. Rikun sekä Riikan tavoittaa parhaiten torstaina 10.9.2020 klo 9.00-11.00.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 16.9.2020 mennessä Baronan hakuväylän kautta. Rekrytointiprosessista antaa mielellään lisätietoa Barona HR & Financen seniorikonsultti Krista Pulkkinen, krista.pulkkinen@barona.fi tai puh. 050 505 7715.

Soittoaika tiistaisin ja torstaisin klo 14.00 - 15.30.