(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->

Etsimme nyt  PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan projekteistamme ja asiakkuuksistamme Helsingin seudulla.


ISS Palveluiden Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Projektipäällikkönä vastaat kiinteistöjen muutos-, korjaus- sekä kunnossapitotöistä, rakentamisen ja talotekniikan projekteista sekä tarjouslaskennasta asiakkuudessamme. Johdat projekteja vahvalla ammattitaidolla, asiakasta kuunnellen. Vastaat kohteidemme kehittämisestä, arvolupauksesta, laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä yrityksemme toimintatapojen jalkauttamisesta. Tehtävässä pääset rakentamaan ja johtamaan asiakkuuteen rakennettavaa projektitiimiä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika ajoittuu pääosin arkisin klo 6-18 välille, mutta joustavuutta odotetaan tarvittaessa, sillä projektit voivat tapauskohtaisesti vaatia läsnäoloa myös muina aikoina, kuten iltaisin ja viikonloppuisin.

Tehtävä edellyttää kokemusta projektinhoidosta sekä -johtamisesta sekä soveltuvaa koulutustaustaa esim. tekniseltä alalta (esim. teknikko tai insinööri). Liiketoiminnan tulosvastuullinen johtamiskokemus, samoin kuin näytöt menestyksekkäästä asiakas- ja esimiestyöstä ovat tehtävässä eduksi. Työskentelytyylisi on oma-aloitteinen, aktiivinen ja jämäkkä. Tehtävässä tarvitset erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä näiden lisäksi myös erinomaisia IT-taitoja. Toivomme, että sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakasyhteistyöhön sekä omaksut helposti uusia järjestelmiä. 
 
Meiltä saat haastavan, kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin sekä hyvät kouluttautumis- ja kehitysmahdollisuudet. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 30.11.2019.