(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Helsinkiin
Sähkö Jeesi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2018

Sähkö Jeesi Oy tekee sähkö-, tele- ja turvajärjestelmiin liittyviä asennus- ja huoltotöitä pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Urakoiden koot vaihtelevat pienistä keikoista suuriin urakkakokonaisuuksiin, on asuntoa, liiketilaa, toimistoa, sairaalaa.

Yritys perustettiin vuonna 2011 ja siitä lähtien toiminta on ollut vankalla pohjalla. Toimipiste sijaitsee Helsingin Hermannissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toimintamme on kasvussa ja haemme vakituiseen työsuhteeseen projektipäällikköä.

Tehtäviisi kuuluvat sähköprojektien läpivienti tilauksesta vastaanottoon ja loppudokumenttien toimitukseen saakka. Huolehdit projekteihin liittyvien hankintojen kilpailutuksesta ja niiden oikea-aikaisesta toimituksesta työmaalle. Järjestät asentaja vahvuudet niin, että työmaat valmistuvat aina aikataulussa.

Odotamme sinulta
• Kokemusta sähköurakoiden projektinjohtotehtävistä vähintään 2 vuotta.
• Sähköteknikon tai –insinöörin tutkintoa.
• Hyvää MS Office osaamista.
• Sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin ja ruotsin kielen osaaminen on eduksi.
• Oma-aloitteisuutta, itsenäisyyttä ja tarkkuutta yksityiskohdista. Hyviä vuorovaikutus- ja projektityöskentelytaitoja.

Tarjoamme rennon työilmapiirin ja viimeisimmät sähköiset apuvälineet projektien hoitoon. Kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan ja mahdolliset onnistumisien kautta tulevat projektikohtaiset bonukset.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Aloitamme hakijoiden haastattelun heti, joten toimi nopeasti. Haku on helppoa. Pirauta Värväämön Sonja Vainiolle p. 040-5085162 tai lähetä viesti sonja.vainio@varvaamo.fi. Hakemuksen voit täyttää tästä linkistä.

Haku päättyy 16.9.2018.