(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Helsinkiin
Grano

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Oletko sinä etsimämme asiakaslähtöinen projektijohtamisen ammattilainen? Haluatko hyödyntää aiempaa kokemustasi digitaalisten palveluiden kehittämisestä osana huipputiimiä?

Etsimme nyt Helsinkiin Vallilan toimipisteelle kokenutta projektipäällikköä vahvistamaan palvelutiimiämme. Projektipäällikkönä tulet työskentelemään monimuotoisten digitaalisten palvelujemme kuten monikanavaisen asiakasviestinnän, tuotedatan hallinnan ja jakelun sekä b2b-tilauskanavien parissa vastaten keskikokoisten asiakasprojektien läpiviennistä kannattavasti ja aikataulussa. Toimit yhteyshenkilönä asiakkaiden ja tiimin välillä, osallistut asiakastapaamisiin ja teet tarjouslaskentaa. Huolehdit projektien resursoinnista ja suunnittelusta, tuotannon organisoinnista ja budjetoinnista sekä tiimin ohjaamisesta projektien aikana. Työtehtäviisi kuuluvat myös tuotteiden käyttökoulutukset ja asiakkaiden neuvonta.

Hae tiimiimme, mikäli sinulla on useamman vuoden kokemus digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja omaat vahvan ymmärryksen digitaalisen strategian ja palveluiden toteuttamisesta. Tunnet ketterän kehityksen menetelmiä ja sinulla on vahva mielenkiinto mediaan, teknologiaan, markkinointiin sekä digitaalisiin palveluihin. Hyvien viestintä- ja vuorovaikutustaitojesi ansiosta tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä, ruotsin kielitaito katsotaan eduksesi.

Kun tuot osaamisesi Granoon, pääset samalla osaksi kasvavaa ja kehittyvää työyhteisöä ja saat mahdollisuuden olla mukana luomassa uudenlaisia, seuraavan sukupolven palveluita. Arvostamme positiivista palveluasennetta, uusia ratkaisuja sekä rohkeaa, aloitteellista ja aktiivista toimintatyyliä.

Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi 29.4. mennessä osoitteeseen rekry@grano.fi. Otsikoithan viestisi nimellä ”Projektipäällikkö, Vallila”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sirkka-Liisa Järvinen, 040 867 3603 tai sirkka-liisa.jarvinen@grano.fi.