(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Helsinki
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Tahdotko sinä, projektijohtamisen timanttinen ammattilainen, tulla mukaan rakentamaan Säästöpankkiryhmän projektitoimistoa, vahvistamaan projektikulttuuria ja olla mukana kehittämässä jatkuvasti digitalisoituvaa Säästöpankkiryhmän liiketoimintaa sekä osallistua peruspankkiuudistuksessa digitaalisen pankin perustan luomiseen.

Tahdomme sinut projektipäälliköksi johtamaan liiketoiminnan kehitysprojekteja, palveluiden ja tuotteiden digitalisointia. Asiakas on meillä keskiössä ja kehittämme jatkuvasti Suomen parasta Säästöpankkikokemusta.

Tahdomme, että sinulla on useamman vuoden kokemus menestyksekkäästä projektien johtamisesta. Tunnistat liiketoiminnan tarpeet ja isojen kokonaisuuksien väliset riippuvuudet. Työskentelet oma-aloitteisesti ja tiedät, että yhdessä ja yhteistyöllä pääsemme pidemmälle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista projektien johtamisesta ja toimittajayhteistyöstä. Projektin kustannusseuranta sujuu rutiinilla ja pystyt viemään projektin maaliin asti niin perinteisillä kuin ketterillä menetelmillä. Toimit ratkaisukeskeisesti ja osaat valmentaa projektiryhmän huippusuoritukseen.

Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajan tehtäväkentän huipputiimissä ja finanssialan näköalapaikalta Suomen asiakaslähtöisimmän ja ihmisen kokoisen pankkiryhmän palveluksessa. Huippuosaajista koostuvan työyhteisömme lisäksi tarjoamme sinun menestyksesi tueksi myös vankan asiantuntemuksemme ja joustavat työajat. Töitä tehdään siellä missä töitä kannattaa tehdä, mutta vakituinen sähköinen työpöytäsi sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektitoimiston johtaja Mika Vinter sähköpostitse: mika.vinter@saastopankki.fi sekä puhelimitse 18.10.2019 klo 9 – 12 ja 24.10.2019 klo 13 - 16 puh. 040 344 6792.

Tahdotko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 31.10.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo heti hakuajan alusta lähtien ja täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä.