(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, Helsinki
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019
Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään.

Haluatko olla tekemässä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä osana työelämän ammattilaisten joukkuettamme? Mikäli vastaat kyllä, olemme kiinnostuneet juuri Sinusta.
Nyt etsimme iskukykyisen ja intoa täynnä olevan joukkueemme vahvistukseksi projektipäällikköä ensisijaisesti työkykypalveluiden toteuttamiin projekteihimme sekä yritysyhteistyöhön. Pääset työelämän aitiopaikalle luomaan verkostoja yrityksiin ja hakemaan uusia kumppanuuksia. Projektien käynnistyessä olet avainroolissa palveluiden starttaamisessa ja toimintamallien vakiinnuttamisessa.
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen.


Edellytämme sinulta

Sinulla on sosiaali- tai terveysalan koulutus
Sinulla on laaja verkosto ja sinulle on luontevaa toimia yritysten kanssa
Olet toiminut erilaisissa hankkeissa ja projekteissa
Omaat jo useamman vuoden ajalta työkokemusta eri asiakaskohderyhmistä
Verkostoyhteistyö erilaisten toimijoiden kanssa on sinulle tuttua
Olet valmis matkustamaan alueellasi ja tarvittaessa pystyt matkustamaan satunnaisesti kauemmaksikin


Tarjoamme sinulle

Työelämän näköalapaikalla projektipäällikkönä vastaat nimettyjen projektien osalta projektisuunnitelman laatimisesta ja suunnitelman mukaisien tehtävien edistymisestä ja osallistut näiden tehtävien toteuttamiseen. Kuvaat toimintamallit ja prosessit sekä tuotat ohjeita. Olet myös mukana organisoimassa ja toteuttamassa koulutuksia.
Yritysyhteistyöhön liittyen olet rohkeasti yhteydessä työnantajiin ja etsit työllistymisen mahdollisuuksia henkilöasiakkaillemme. Toimit myyntiorganisaatiomme tukena uusien asiakkuuksien hankinnassa ja osallistut palvelukehittämiseen.
Työskentelet tiiviisti liiketoimintajohdon, valmentajien ja asiakkuuksista vastaavien henkilöiden kanssa. Tehtäväsi on tukea valmentajiamme onnistumaan ja tämä onnistuu sinulta koska sinulla on sosiaali- tai terveysalan koulutus sekä kokemusta palveluiden tuottamisesta että ohjausryhmätoiminnasta. Taloudellisen tuloksellisuuden lisäksi toimintaasi ohjaa laatuun ja vaikuttavuuteen liittyvät tavoitteet.


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 23.10.2019 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoja projektipäällikön tehtävästä saat puhelimitse torstaina 17.10. klo 14-15 Sanna Salmiselta, Johtaja, Työkykypalvelut, puh. 050 599 3671.


Lisätietoja

Sanna Salminen
Johtaja, Työkykypalvelut
Spring House Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
050 599 3671 || vaihde (9) 726 2800
sanna.salminen@springhouse.fi || www.springhouse.fi
|| Spring House on osa StaffPoint-konsernia ||