(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019
St1 on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 700 henkilöä. Lisätietoa: www.st1.eu, www.st1.fi ja YouTubesta: http://bit.ly/2FZqkEs

 

Etsimme asiakkaallemme St1:lle kokenutta

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Projektipäällikkönä tulet vastaamaan erilaisten projektien suunnittelusta ja toteutuksesta. Ensimmäisenä projektina saat vastuullesi laajan huoltoasemien maksupäätteiden uusimiseen liittyvän hankkeen.

Projektipäällikkönä viet projektia eteenpäin suunnitelmallisesti ja kustannustehokkaasti yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Projektiin liittyvä viestintä sekä sopimushallinta ovat niin ikään vastuualuettasi. Projektipäällikkönä pääset lisäksi osallistumaan projektien prosessikehitykseen.

Etsimällämme henkilöllä on tekninen tausta ja vahva osaaminen projektijohtamisesta sekä näyttöjä mittavien projektien suunnittelusta ja onnistuneesta läpiviennistä. Aiempi kokemus maksupäätelaitteisiin liittyvistä projekteista katsotaan eduksi. Hallitset projektien johtamismenetelmät sekä -välineet, kuten ohjelmistot. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi myös olla kokemuksen kautta kertynyt ymmärrys projektien ja kunnossapidon eri osa-alueista. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Työskentelytyylissäsi korostuvat oma-aloitteisuus, vastuullisuus ja tavoitteellisuus. Persoonana olet ulospäin suuntautunut tiimipelaaja. Rakennat ja ylläpidät aktiivista yhteistyötä sekä tätä tukevaa viestintää eri sidosryhmien kanssa. Päästäksesi kiinni alaan liittyviin käytäntöihin, lainsäädäntöön ja standardeihin, sinulla tulee olla jatkuva innostus ja halu kehittyä kouluttautumalla ja muilta oppimalla.

Tarjoamme sinulle:

- pääset osaksi hyvämaineista, kasvavaa ja innovatiivista kotimaista energiakonsernia
- mielenkiintoisen, vaihtelevan ja haastavan työn energia-alan näköalapaikalta
- mukavat kollegat sekä innostavan työyhteisön, jossa on hauska tehdä töitä
- hyvät ja kannustavat henkilöstöedut
- viihtyisän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäessä. Huhtikuussa 2020 tulemme muuttamaan uusiin tiloihin upeaan Pasilan Triplaan.

Hae tehtävää heti osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa St1:n verkostopäällikkö Paula Puotiniemi, puh. 0400 431 655 tai paula.puotiniemi@st1.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.