(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö - Helsinki, Espoo, Vantaa
T & A Mämmelä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021
T&A Mämmelä Oy on vesihuoltotekniikan johtava ja luotettava yhteistyökumppani.Toteutamme jätevedenpuhdistamoita ja niiden saneerauksia KVR-, kokonais- ja koneistourakoina jo 23 vuoden kokemuksella. Käytössämme on myös eurooppalaisten yhteistyökumppaneidemme laaja kokemus. Toimintamme on valtakunnallista, omat toimitilamme sijaitsevat Pohjois-Pohjanmaalla Kalajoella.Toimintaamme liittyen valmistamme mm. bioroottoreita, porrasvälppiä ja muita prosessilaitteita sekä tuomme maahan saksalaisia ABK-hienokuplailmastimia ja japanilaisia Volute-lietteenkuivaimia.

Haemme asiakkaallemme T&A Mämmelä Oy:lle projektipäällikköä vesi- ja jätevesilaitosprojekteihin. Tehtävä on vakituinen ja alkaa kevään 2021 aikana, työsuhde solmitaan suoraan T&A Mämmelän kanssa.

T&A Mämmelä Oy:n toimitilat sijaitsevat Kalajoella, mutta työtä voit tehdä pääosin etätyönä omalta asuinalueeltasi käsin. Työ edellyttää matkustusvalmiutta projektikohtaisesti eri puolelle Suomea.

Tehtävänkuvaasi kuuluu projektien johtamista, valvontaa, suunnittelua, tarjouslaskentaa ja tarjousten laadintaa.

Toivomme sinulta työkokemusta kunnallistekniikan suunnittelusta tai projektien läpiviennistä sekä soveltuvaa teknistä koulutusta (DI, AMK-insinööri tai teknikko), esimerkiksi ympäristö- tai konetekniikan alalta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn perinteikkäässä, vakaassa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä, jonka liiketoiminnan keskiössä on asiakas sekä korkea tekninen laatu. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi perjantaina 15.1. klo 8-9 ja keskiviikkona 20.1. klo 9-10 välisenä aikana. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.1.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat