(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, hankkeet
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Etsimme vahvistusta talotekniikka-, sairaala- ja teollisuusrakentamisen mielenkiintoisiin ja haasteita tarjoaviin hankkeisiin! Etsimämme vahvistus tulee työskentelemään projektipäällikkönä vastaten projektin sähköpuolesta. Tehtävässä pääset näköala paikalle älykkäitä ratkaisuja käsittävissä hankkeissa ja kehittämään omaa osaamistasi.

Projektipäällikkönä työsi on vastuullista, itsenäistä ja hyvin monipuolista ja joustavaa. Hankkeita on useampia ja jokainen projektipäällikkö pääsee itse vaikuttamaan tehtäviinsä sekä toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Meille on tärkeää myös tekijöidemme jatkuva kehittäminen ja tuemmekin sinua matkalla timanttiseksi alan ammattilaiseksi.

Monipuolisiin ja vastuullisiin työtehtäviisi kuuluvat mm:

  • sähköprojektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
  • hankinta- ja materiaalitilaukset
  • lisä- ja muutostöiden hinnoittelu
  • toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa.

Suhtaudut työhösi määrätietoisella otteella ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Luonteeltasi olet yhteistyö- ja organisointikykyinen ja sinulla on kyky saada projektititiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Sinulla on soveltuva koulutus (sähköteknikko/insinööri) sekä muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, eduksi on erityisesti kokemus sairaalakohteista.

Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne työntekoon ja halu kehittyä. Toimintamme koostuu pääsääntöisesti kokonaistalotekniikkaurakoista, joten kokonaistalotekniikan ymmärrys katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Risto Keskitalo, puh. 050 390 1273. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Oyj ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä saat lisätietoa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053. #LI-TN1

Hae tehtävää 06.10.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.