(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / Gasum Oy, Kouvola / Espoo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018


Energiayhtiö Gasum on suomalainen kaasualan (maa- ja biokaasu) asiantuntija, joka rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä. Gasum edistää kestävän energia- ja kiertotalouden syntyä lisäämällä kotimaisen biokaasun tarjontaa, kehittämällä pohjoismaista kaasuekosysteemiä ja huolehtimalla kaasun hintakilpailukyvystä. Yhtiö tuo Suomeen maakaasua ja jalostaa biokaasua sekä siirtää ja toimittaa niitä monipuolisesti energiantuotantoon, teollisuudelle, kotitalouksille ja maa- ja meriliikenteelle. Gasum on Suomen johtava biokaasun tarjoaja ja liikennekaasumarkkinan aktiivinen kehittäjä. Bio- ja maakaasun tankkausasemaverkostoa laajennetaan vahvasti lähivuosien aikana sekä kevyen että raskaan kaluston tarpeita varten. Gasum laajentaa vuoden 2018 aikana LNG-tankkausasemaverkostoaan Ruotsiin ja Norjaan. Gasumin tytäryhtiö Skangas on nesteytetyn maakaasun (LNG) pohjoismainen osaaja, joka jatkaa LNG:n aseman ja infrastruktuurin vahvistamista ja uusien kaasuratkaisuiden hyödyntämistä. Gasum on sata prosenttisesti valtio-omisteinen yhtiö. Konsernissa työskentelee noin 400 henkeä, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 925 milj. euroa.

Etsimme Biokaasu-liiketoimintayksikön projektitiimiin

Projektipäällikköä

toimipaikkana Kouvola tai Espoo

Projektitiimin tehtävänä on valmistella ja toteuttaa Gasum-konsernin biokaasu- ja liikenneasemainfraan liittyviä investointiprojekteja.  Projektipäällikkönä tehtäviisi kuuluu uusien (green field) ja olemassa olevien biokaasulaitosten investointiprojektien valmisteluvaiheiden ja toteutuksen johtaminen sekä raportointi. Investointiprojektien kokoluokka on pääsääntöisesti 3-50 M€.

Tehtävässä vastaat:

 • Biokaasulaitosten selvitys-, suunnittelu ja toteutusvaiheiden johtamisesta
 • Investointipäätösten tausta-aineistojen tuottamisesta ja päätöksenteon tukemisesta
 • Hyväksyttyjen investointien osalta kokonaisvastuu kustannuksista, aikataulusta ja teknisten tavoitteiden saavuttamisesta
 • Projektiorganisaatioiden kasaamisesta
 • Projekteissa laadittavien hankinta- ja urakkasopimusten laadinnasta sekä niiden valvonnasta
 • Projektiin tarvittavien lupien varmistamisesta
 • Rakennuttajan velvoitteiden täyttämisestä
 • Sidosryhmien (sisäiset ja ulkoiset) yhteydenpidosta

Edellytämme:

 • Vähintään viiden vuoden työkokemusta investointiprojektien johtamisen menestyksekkäästä läpiviemisestä
 • Hyviä yhteistyö- ja kommunikointivalmiuksia
 • Päätöksenteko- ja vastuunkantokykyä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa
 • Matkustusvalmiutta Suomessa ja ulkomailla
 • Soveltuvaa teknistä koulutusta, insinööri tai DI

Tehtävä tarjoaa osaavalle, hyvällä asenteella varustetulle ammattilaiselle mielenkiintoista työtä hyvässä työyhteisössä ja kasvavassa liiketoimintaympäristössä. Lisäksi tehtävässä on loistava näköalapaikka tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja mahdollisuudet urapolulla etenemiseen ja kouluttautumiseen. Eettinen toimintatapaamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön. Pääset mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Lisätietoja tehtävästä antavat Gasum Oy:n Tero Tikka ma 9.7. klo 9-11 ja to 12.7. klo 9-11 ja ma 6.8. klo 11-13, puh. +358 40 553 3360 sekä MPS-konsultit Irene Turakainen alkaen 6.8. eteenpäin, puh.+358 20 746 9457 ja Elina Koskela 12.-18.7. ja alkaen 6.8. eteenpäin, puh. +358 20 746 9692.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 12.8.2018 mennessä.