(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Fiber Highwaylle Haminaan
Fiber Highway Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

FIBER HIGHWAY on tietoliikennealan yritys, joka tarjoaa kattavia ja korkeatasoisia tietoliikenneverkkojen suunnittelu-, projektinjohto- ja rakentamispalveluita datakeskus ympäristössä.

Olemme erikoistuneet datakeskusten ICT asennuksiin sekä valokuituverkkojen asiantuntijapalveluihin.

Asiakkaamme ovat kansainvälisiä palveluntarjoajia ja datakeskusten rakennuttajia. Toimimme kansainvälisessä toimintaympäristössä, korkean laatutason kohteissa. Toimistomme sijaitsevat Porvoossa ja Haminassa.

Etsimme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ kasvavalle asiakasyrityksellemme Fiber Highway Finland Oy:lle. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Haminassa.

Tehtävään kuuluu ensisijaisesti projektien läpivienti aina suunnitteluvaiheesta luovutukseen. Projekteja saattaa olla samanaikaisesti useampia ja niiden kestot vaihtelevat yhdestä viikosta jopa puoleen vuoteen.

Vastuullesi kuuluu:
- tarjousten tekeminen ja laatiminen
- projektin aikatauluttaminen ja resurssointi
- työntekijöiden sekä materiaalien hallinta
- budjetointien laatiminen ja seuranta
- yhteistyö eri toimijoiden kanssa, kuten asiakkaiden ja materiaalitoimittajien kanssa

Toivomme sinulta:
- teknistä toisen asteen koulutustaustaa (AMK tai yliopisto)
- vähintään muutaman vuoden kokemusta projektien hallinnasta
- vahvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
- kokemusta MS Office ja Google Sheets ohjelmista

Tehtävässä menestyy parhaiten proaktiivinen tiimipelaaja, joka omaa hyvät ongelmanratkaisukyvyt sekä pystyy joustamaan aina tilanteen niin vaatiessa. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Langat pysyvät hyvin käsissäsi paineenkin alla. ICT-alan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä laadukkaan perehdytyksen tehtäviin.

Pääset työskentelemään kansainvälisessä työympäristössä. Saat ympärillesi motivoituneet ja osaavat kollegat, jotka auttavat sinua tehtävässäsi. Olet osa menestyksekästä tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Suvi Blomqvist, puh. 040 635 7649, suvi.blomqvist@adecco.fi. Hae tehtävää osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian! Hakuaika päättyy 08.11.2020.