Projektipäällikkö, Espoon geotekniikkayksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Kuvaus tehtävästä:
Kaupunkitekniikan keskuksen geotekniikkayksikkö huolehtii Espoon kaupungin tarvitsemasta geoteknisestä tutkimuksesta, suunnittelusta ja neuvonnasta, maa- ja kallioperätietojen tuottamisesta sekä tietokantojen ylläpitämisestä.

Geotekniikkayksikön projektipäällikön tehtäviä ovat mm. pohjarakentamisen suunnitteluun painottuvien projektien vetäminen, rakennettavuusselvitysten ja pohjarakennussuunnitelmien laatiminen kaupungin talonrakennus- ja kunnallisteknisiin kohteisiin, työmaapalvelu, konsulttitöiden ohjaus sekä kuntalaisten asiakaspalvelutehtävät maaperään ja rakennettavuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Työtehtävien sisällön painopiste määritellään hakijan aikaisemman työkokemuksen perusteella. Työsuhde alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Geotekniikkayksikkö, Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Työaika: 36 h 45 min viikossa

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään kokemusta geotekniikan toimialaan liittyvistä tehtävistä. Lisäksi edellytämme hyvää yhteistyökykyä sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa

Arvostamme geoteknisten suunnittelu-, laskenta- sekä mitoitusohjelmien käyttökokemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kokemusta geotekniikan toimialaan liittyvistä tutkimus- ja mittaustehtävistä, CAD-suunnitteluympäristön tuntemusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1339981
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo