(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Espoo
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2018
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia
 
Etsimme kansainväliselle alansa edelläkävijänä tunnetulle asiakasyrityksellemme Espooseen vakituiseen työsuhteeseen 
 
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
 
vastaamaan mittavista rakennusautomaatioprojekteista. Projektipäällikkönä työnkuvasi koostuu projektien kokonaisvaltaisesta läpiviennistä sekä koordinoinnista yhteistyössä niin asiakkaiden kuin muun sisäisen projektitiimisi, kuten teknisten asiantuntijoiden ja myynnin kanssa. Seuraat ja hallitset myös projektin taloutta ja kustannuksia sekä kilpailutuksia ollen lisäksi vahvasti mukana myös myynninedistämisessä tarjouslaskemien ja lisämyynnin kautta.
 
Teknisen tuoteperheen vuoksi tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa teknistä osaamista automaatiojärjestelmistä sekä soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (insinööri). 
 
Lisäksi hakemaltamme henkilöltä toivomme
 
- järjestelmällisyyttä sekä paineensietokykyä laajojen projektikokonaisuuksien läpivientiin
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa
- aiempaa taustaa esimiestehtävistä tai tiimien koordinoinnista
- matkustusvalmiutta pääkaupunkiseudulla ja joustavuutta projektien tarpeiden mukaisesti 
- sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa
- ohjelmisto-osaamista (Office, CADS/CAD)
 
Ennen kaikkea haemme kuitenkin aitoa alan ammattiylpeyttä sekä päämäärätietoisuutta ja taitoa hallita useita haastavia teknisiä projekteja samanaikaisesti.
 
Tarjoamme sinulle kansainvälisen organisaation tuen, joka on vahvasti mukana kehityksessäsi työsuhteen alusta alkaen sekä erinomaiset työsuhde-edut. Tehtävässä pääset toimimaan osana asiantuntijatiimiä alan parhaiden tuotteiden parissa monipuolisessa roolissa, joka tarjoaa haasteita ja kehitysmahdollisuuksia jatkossakin.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Annika Fernandez (annika.fernandez@fi.experis.com). Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävää pikaisesti ”Hae”-nappulaa klikkaamalla kuitenkin viimeistään 19.8.2018. Etenemme haastatteluissa jo hakuajan puitteissa.