Projektipäällikkö (ERP & D365 for Operations)
Innofactor Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Haluatko mukaan viemään eteenpäin huomisen liiketoimintaratkaisuja yhden Pohjoismaiden johtavan digitalisaation ja pilviratkaisujen toteuttajan matkassa? 

Business Productivity -liiketoimintamme jatkaessa kasvuaan, haemme nyt lisävahvistusta kasvavaan Microsoft Dynamics ERP –osaajajoukkoomme kokeneesta projektipäälliköstä Espoon, Tampereen tai Turun konttorillemme.

 

Projektipäällikkö (ERP & D365 for Operations) 

Tehtävässäsi vastaat uusien Microsoft Dynamics 365 for Operations -ratkaisujen toimittamisesta ja olemassa olevien ratkaisujen jatkokehittämisestä monialaisessa asiakaskentässämme. Työpäiväsi pitää sisällään asiakkaiden kanssa tehtävää projektityötä, prosessien ja toiminnan kehittämistä ja suunnittelua projektitiimiemme kanssa.

Toimit aitiopaikalla oppaana asiakkaillemme heidän liiketoimintansa kehityskentässä, luoden uusia Dynamics 365 -ratkaisuja modernien toiminnanohjausratkaisuiden ja -prosessien kautta.

Ketä haemme?

Sinulta löytyy useamman vuoden kokemus ERP-toimitusprojektien menestyksekkäistä läpivienneistä, esimerkiksi MS Dynamics -tuoteperheen parista. Sure Step -metodin tuntemus ja sertifiointi on iso etu. Vankkaa kokemusta sinulla on kertynyt toiminnanohjauksen keskeisistä prosesseista ja haasteista, ja pystyt keskustelemaan näistä selkeästi niin asiakkaiden kuin asiantuntijoiden kanssa. Kansainvälisen työympäristömme ja asiakaskuntamme vuoksi tarvitset myös sujuvat kommunikointi- ja dokumentaatiotaidot suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Henkilönä olet järjestelmällinen, pidät kiinni päämääristä ja deadlineista ja haluat toimittaa asiakkaalle laatua. Osaat vaikuttaa ja vakuuttaa asiantuntijana asiakasrajapinnassa, jonka lisäksi sinulta löytyy halua kehittää koko yksikkösi toimintamalleja ja työkaluja. Olet siis osaava ja eteenpäin katsova projektinhallinnan ammattilainen, joka haluaa työskennellä modernien toiminnanohjauskokonaisuuksien parissa ja vaikuttaa työnsä kautta laajasti eri alojen yritysten toimivampaan arkeen!

Vähän lisää meistä:

Meillä sinua odottaa ERP-osaajiemme lisäksi projektinhallinnan noheva työyhteisö, jossa erilaisia asiakasprojekteja on ratkottu yhdessä jo useiden vuosien ajan. Tiimimme koostuvat niin alan uusista nousevista kyvyistä kuin markkinoiden tunnetuimmista osaajista. Panostamme hyvään tiimityöskentelyyn ja yhdessä sparraamiseen parhaiden optimiratkaisuiden löytämiseksi. Tarjoamme myös mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoa Microsoft-teknologioissa, projektinhallinta- ja prosessiosaamisessa sertifiointien ja muiden niitä tukevien koulutusten kautta.

Uskomme ihmisten osaamiseen ja kykyyn kantaa vastuuta, joka näkyy tekemisessämme työntekijöidemme kykynä ja rohkeutena hakea innovatiivisia uusia ratkaisuja omaan työhönsä. Olemme kunnianhimoisia työtämme kohtaan ja ylpeitä kättemme jäljestä, joka heijastuu myös tyytyväisiin asiakkaihin.

Projektipäällikön roolissasi sinulla on mahdollisuus kurkistaa asiakkaiden toiminnan ytimeen, vaikuttaen omalla työlläsi yksityisen sektorin lisäksi myös yhteiskunnallisesti kansalaisten palveluiden sujuvuuteen. Pääset osaksi IT-talon kasvutarinaa yrityksessä, jonka tavoitteena on olla johtava pilviratkaisujen ja digitalisaation toteuttaja jokaisessa Pohjoismaassa.

Kilpailukykyisen palkan ja kannustavan bonusmallin lisäksi sinulla on myös käytössäsi puhelin- ja lounasetu, joustavat työaikajärjestelyt sekä monipuoliset, työnantajan tukemat harrastusmahdollisuudet sekä mukavia yhteisiä tapahtumia muiden innofactorilaisten kanssa!

 

Liity meihin!

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille 29.6.2018 mennessä, miksi juuri sinä olisit paras vahvistus osaksi projektinhallinnan tiimiämme. Muistathan ilmoittaa hakemuksessasi palkkatoiveesi ja millä paikkakunnalla mieluiten työskentelisit. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajalla, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä voit halutessasi tiedustella Mia Pesoselta joko sähköpostitse: mia.pesonen(at)innofactor.com tai puhelimitse numerosta +358 50 3423358.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1145288
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Uusimaa, Varsinais-Suomi