(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, energiatehokkuushankkeet
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme projektipäällikköä energiatehokkuushakkeisiin Helsingin toimipisteeseemme.

Haemme energiatehokkuushankkeet liiketoimintaamme kokenutta projektipäällikköä, joka haluaa ottaa urallaan loikan eteenpäin. 

Rakennusten rooli osana energiamurrosta ja uusiutuvaan energiaan pohjautuvaa energiajärjestelmää on poikkeuksellisen merkittävä. Rakennusten energiakulutuksen pienentäminen, erilaiset energian kierrätys- ja varastointiratkaisut sekä paikallinen uusiutuvan energian tuotanto yhdistettynä aktiiviseen vuorovaikutukseen ympäröivien energiaverkkojen kanssa on yksi keskeisistä avaimista älykkääseen ja puhtaaseen energiajärjestelmään. Energiatehokkuushankkeet ovat erinomainen väline tämän murroksen mahdollistamiseen. 

Lue lisää:

  • Mahdollisuus vaikuttaa hiilineutraalin yhteiskunnan rakentamiseen

Mitä tarjoamme sinulle?

Granlund Consulting on maamme eturivin toimija energiamurroksen ymmärtämisessä ja rakennuksiin tehtävissä sovelluksissa tämän muutoksen mahdollistamiseksi. Meillä on yli 50 hengen asiantuntijajoukko, jonka päätehtävänä on luotsata asiakkaittemme matkaa energiatehokkuuden kehittämisessä kohti parhaita tulevaisuuden ratkaisuja. Tukea kasvullesi energian huippuasiantuntijana löytyy kattavasti ja mahdollisuudet urakehitykseen voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa erinomaiset. Laita rohkeasti hakemusta liikkeelle niin aloitetaan keskustelut tulevaisuuden roolisi rakentamisesta.  

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Mitä toivomme sinulta?

Haemme joukkoomme nyt energiatehokkuushankkeiden projektipäällikköä, jolla on jo aikaisempaa kokemusta projektipäällikön tehtävistä talotekniikan uudis-, korjausrakentamis- ja/tai energiatehokkuushankkeissa. Haettavalla henkilöllä tulee olla kyky kuunnella asiakasta ja viedä projekteja suoraviivaisesti kohti yhteisesti sovittua tavoitetta. 

Hakijan tulee hallita rakennusten eri energiankierrätyksen mahdollistavat talotekniset sovellukset sekä osoittaa laaja-alaista kokonaisymmärrystä rakennusten talotekniikasta. Energiatehokkuushankkeiden projektipäällikön tehtävien lisäksi rooliisi kuuluu aktiivinen liiketoiminnan kehittämiseen osallistuminen. 

Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat perjantaihin 2.8. mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö, Miika Nuuttila, 040 4805 389 ja Tuomo Niemelä, 040 771 5582, etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi