(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, energiatehokkuushankkeet
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme projektipäällikköä energiatehokkuushankkeisiin Helsingin toimipisteeseemme.

Työtehtävänäsi on toimia projektipäällikkönä erilaisissa olemassa olevan rakennuskannan energiatehokkuuden kehittämiseen tähtäävissä projekteissa. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Organisaatiomme tarjoaa useita vaihtoehtoisia kehittymispolkuja energiakonsultoinnin alueella ja tukea kehittymiseen tarjoavat alan huippuasiantuntijat. Meillä mahdollisuus etätyöskentelyyn on ollut jo pitkään osa arkea.

Panostamme tekemisen laatuun ja haluamme olla teknisen kehityksen etujoukoissa. Viime vuonna Granlund panosti 4,8 M€ eli noin 6 % konsernin liikevaihdosta innovaatio- ja kehitystoimintaan. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme kokenutta talotekniikka-/energiaosaajaa. Olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri talotekniikan alalta (LVI, sähkö tai rakennusautomaatio).

Työkokemuksesi voi olla esimerkiksi suunnittelu- tai energiakatselmustoiminnasta tai PTS-tyyppisten korjausrakentamishankkeiden rakennuttamisesta. Työkokemuksesi kautta olet luonut itsellesi vahvan osaamisen olemassa olevien rakennusten taloteknisten järjestelmien kehittämisestä ja kenttätyöskentelystä.

Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti asiantuntijana tai projektipäällikkönä. Toimit sujuvasti ja tuloksekkaasti omassa työyhteisössäsi sekä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Hahmotat kokonaisuudet suuressa mittakaavassa ja osaat ohjata tiimiä työhön, joka tuottaa tilaajalleen lisäarvoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat torstaihin 18.4.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Ville Reinikainen, etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 050 541 5375.

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi