(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, energia- ja elinkaaripalvelut
SRV

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Haluatko jättää jälkesi kestävämmän tulevaisuuden puolesta?

SRV on ympäristövaikutuksiltaan kestävien kiinteistöjen edelläkävijä. SRV:n energia- ja elinkaaripalvelut tarkoittaa ratkaisun tarjoamista kiinteistön koko elinkaaren ajalle. Yhdistämme hiilineutraaliuden, energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Ohjaamme hiilineutraalien kiinteistöjen suunnittelua, joiden ylläpitoenergiaa tuotetaan omavaraisesti ja uusiutuvilla energianlähteillä. Toteutamme energiatehokkaita kiinteistöjä, joiden energiankäyttö ja talotekniikka ovat älykkäästi ohjattua ja optimoitua. Huolehdimme energiajärjestelmien käytöstä ja ylläpidosta tavoitteiden mukaisesti ja turvaamme sen, että asiakkaan energiatehokkuuteen ja hiilijalanjälkeen liittyvät tavoitteet toteutuvat rakennuksen koko elinkaaren ajalta.

Etsimme energistä projektipäällikköä kehittämään uutta palvelukonseptia, rakentamaan uutta liiketoimintaa ja tuomaan rakennusalalle uusia innovatiivisia ratkaisuja. Työlläsi on aidosti merkitystä. Pääset konkreettisesti vaikuttamaan ilmastonmuutokseen ja luomaan puhtaampaa sekä kestävämpää tulevaisuutta.

Sinä olet

Olet vastuullinen, innostunut, rohkea ja tuloksellinen tiimipelaaja.

Toimintaasi ohjaa asiakkaan tarve ja sen syvällinen ymmärtäminen. Pystyt kehittämään ja toteuttamaan asiakkaalle ensiluokkaisia, lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Ymmärrät asiakaskokemuksen ja palvelumuotoilun arvon.

Vastaat projektien johtamisesta ja innostat oman tiimisi loistosuorituksiin. Tartut rohkeasti haasteisiin ja viet asioita ideoista toteutukseen. Tuet, kannustat ja sparraat muita ja osallistut vahvasti yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen. Esität uusia ratkaisuja ja osaat toimia dynaamisessa ympäristössä. Toimialaa uudistavan toimintatapasi rinnalla sinulla on vahvaa liiketaloudellista ajattelukykyä.   

Olet vahva verkostoituja, erinomainen yhteistyön tekijä ja sujuva esiintyjä. Pystyt hoitamaan asiat myös englannin kielellä. Tekninen koulutus ja talotekniikan tuntemus on tehtävässä eduksi.

Me tarjoamme

Meillä on hyvä ja rento työilmapiiri, jossa tavoitteet saavutetaan yhdessä. Meillä osaamistasi arvostetaan. Kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa huippuosaajien ympäröimänä. Henkilöstöltä kysyttäessä vahvuudeksemme nousee tarjoamamme erilaiset koulutukset. Haluamme että työntekijämme voivat hyvin ja viihtyvät. Meillä on hyvät työsuhde-edut ja tuemme mm. liikkumista ja yhteisöllisyyttä erilaisilla tavoilla.

Kiinnostuitko?

Jos haluat kysyä lisää: Jere Pirhonen, jere.pirhonen@srv.fi, puh. 050 440 3779.

Mikäli vakuutuit, että tässä on mahdollisuus juuri sinulle, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 31.5.2019 mennessä osoitteeseen rekry@srv.fi. Merkitse otsikkoon hakemasi tehtävä.