(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Eltel Networks Oy:lle, Mikkeli
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Etsimme kokoaikaista Projektipäällikköä Eltel Networks Oy:lle! Mikäli sinulla on sähköalan koulutus, jo jonkin verran työkokemusta sekä omaat kehittymishaluisen asenteen, saatat olla hakemamme henkilö. Tässä tehtävässä pääset ottamaan vastuuta nimetyistä työmaista ja niiden projekteista. Jos kiinnostuit, jatka lukemista ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Projektipäällikköä Mikkeliin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Eltel Networks Oy.
TYÖNKUVA
Tehtävänäsi on toimia nimettyjen työmaiden aikataulu-, laatu-, kustannusvastuullisena työnjohtajana. Vastuullesi kuuluu myös työmaan henkilöstö. Projektien kokonaisuuden kannalta tehtäviisi kuuluvat työmaiden pelisäännöt ja tulosvastuu. Lisäksi raportoit työmaan tuloksista eteenpäin. Tässä tehtävässä pääset ohjaamaan ja suunnittelemaan työskentelyä työmaalla sekä toimimaan työnjohtajana.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Vastuu työmaan toiminnasta
* Talouden seuranta ja raportointi
* Työn ohjaaminen ja suunnitteleminen
* Työnjohtajana toimiminen
* Yhteistyö sidosryhmien kanssa


Projektipäällikkönä saat vastuullisen ja mielenkiintoisen työn arvostetussa yrityksessä, jossa on paljon uramahdollisuuksia!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on sähköalan koulutus (esim. ammattikoulu tai AMK) sekä jo jonkin verran kokemusta esimerkiksi sähköalan tai työnjohdon tehtävistä. Etsimällämme henkilöllä on joustava, rohkea ja kehittymishaluinen asenne sekä halu kasvaa ja saada lisävastuuta. Tämän lisäksi omaat hyvät ATK-taidot ja sujuvat MS Office-taidot. Sinulla on itsenäinen ja ratkaisukeskeinen työote, etkä pelkää epäonnistumisia. Sinulla on myös kyky hallita isompia kokonaisuuksia.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Sähköalan koulutus (ammattikoulu tai AMK)
* 1-2 vuotta työkokemusta (esim. sähköala tai työnjohto)
* Joustava, rohkea sekä kehittymishaluinen asenne
* Itsenäinen ja ratkaisukeskeinen työote
* Kyky hallita isompia kokonaisuuksia
* Hyvät ATK-taidot ja sujuvat MS Office-taidot
* Ajokortti ja oma auto


Lisäksi etsimällämme henkilöllä on:


* Sähkö-, työ- ja tulityöturvallisuuskortti
* Tieturva 1-tieturvakortti
* EA1-kortti


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen

Paikka: Mikkeli

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa vuonna 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.