Projektipäällikkö EIT-ohjelmiin
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Haemme Aalto-yliopiston innovaatiopalveluihin perhevapaasijaiseksi ajalle 1.3.202031.12.2020


Projektipäällikköä EIT-ohjelmiin


Euroopan Innovaatio- ja teknologiainstituutti (EIT) on kiinteä osa Euroopan unionin tutkimuksen ja innovoinnin Horisontti 2020 -puiteohjelmaa. EIT yhdistää liiketoiminnan, koulutuksen ja tutkimuksen ”osaamisen kolmioksi”, jonka avulla voidaan muodostaa dynaamisia rajat ylittäviä kumppanuuksia eli osaamis- ja innovaatioyhteisöjä (Knowledge and Innovation Communities – KIC).


Aalto-yliopisto on mukana kuudessa EIT KICissä: 1) EIT Climate-KIC, joka keskittyy ilmastonmuutokseen liittyviin haasteisiin, 2) EIT Digital, jossa luodaan maailmanluokan tieto- ja viestintäyhteiskuntaa, 3) EIT Raw Materials, joka varmistaa raaka-aineiden saatavuutta, käytettävyyttä ja kestävää käyttöä niin taloudessa kuin kansalaisten keskuudessa, 4) EIT InnoEnergy, 5) EIT Manufacturing sekä 6) EIT Urban Mobility.

Tehtäväsi


Projektipäällikkönä koordinoit Aallon EIT Digitalin sekä Urban Mobilityn toimintaa niin yliopiston sisällä, kansallisesti kuin kansainvälisestikin yhteistyössä Aallon EIT Digitalin akateemisen johtajan ja Aallon muiden palveluiden kanssa. EIT KICien toiminnot jakautuvat opetukseen, tutkimuslähtöiseen innovointiin ja yrittäjyyteen. Odotamme sinulta mahdollisimman laajaa kokemusta yliopiston eri osa-alueista.


Vastaat kahden EIT KICin aktiviteettien hallinnon sujumisesta, tiedottamisesta sekä EIT KICien opetusohjelmien prosessien kehittämisestä ja EIT-toiminnan kehittämisestä Aallossa yhdessä tiimin kanssa. 


Osaamisesi ja mielenkiintosi


Odotamme sinulta


  • kiinnostusta innovaatio-, yrittäjyys- ja opetustoimintaan
  • ylempää korkeakoulututkintoa 
  • kokemusta kansainvälisten projektien hallinnosta
  • sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa  
  • itsenäistä ja aktiivista työskentelytapaa
  • halua tarttua vaativiin ja haastaviin tehtäviin sekä yhteistyö- ja neuvottelukykyä

Arvostamme Euroopan unionin tutkimusohjelmien, projektijohtamisen ja yliopistokentän hyvää tuntemusta sekä omaa tutkimuskokemusta ja tohtorin tutkintoa digitalisaation tai kaupunkiliikkumisen alueelta sekä kiinnostusta erityisesti opetusasioihin.  


Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän, työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.


Kiinnostuitko? 


Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä motivaatiokirjeesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 1.3.2020. Haluamme löytää uuden projektipäällikön pian, joten alamme käydä läpi hakemuksia heti.


Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Marja-Leena Markkula, puh. +358 50 546 8789, etunimi.sukunimi@aalto.fi.


Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot